Массачусетський технологічний інститут (MIT) розмістив свою навчальну програму в мережі

В рамках проекту OpenCourseWare адміністрація Массачусетського технологічного інституту виклала у відкритий доступ гігабайти корисної інформації, якою володіє інститут в електронному форматі.

Зазначимо, що Massachusetts Institute of Technology (MIT) є одним з найпрестижніших, і найдорожчих технологічним вищим навчальним закладом у всьому світі. Один рік навчання в ньому коштує ні багато ні мало - більше 63 тисяч доларів! А диплом, який отримує випускник вишу, є надзвичайно престижним. З ним беруть практично на будь-яку хорошу і високооплачувану роботу за профілем випускника.

Після того, як адміністрація відкрила доступ до практично всіх своїх ресурсів, студенти, викладачі та науковці почали викачувати ресурси тисячі разів. Профільна широта навчальних матеріалів інституту дійсно вражає. В онлайн-бібліотеці зібрані книги, практичні заняття, наукові статті, навчальні програми, відеокурси, відеолекції і відеоуроки з різних предметів, конспекти кращих лекцій, екзаменаційні питання та відповіді і навіть шпаргалки. Таким чином, в інтернеті опинилася практично вся сучасна історія Массачусетського технологічного інституту.

Широта профілів викладених матеріалів також вражає. У колекції зібрані матеріали з математики, інформатики, архітектури, аеронавтики, гендерних досліджень, історії та багатьох інших предметів. При цьому кожен курс включає в себе не тільки інформативні дані, але і безліч доповнень. Майже до кожного курсу додаються відеосупроводи, переклади на інші мови, текстові файли і файли формату pdf. Крім того, в обов’язковому порядку до кожного курсу додаються англійські субтитри і звукові доріжки аудіофайлів. Окремо зазначимо, що деякі, особливо затребувані курси, адаптовані на інші мови. Зокрема, є переклади на найпопулярніші мови світу, в тому числі китайський, кілька європейських, турецьку і навіть українську.

На сайте 5orka.ru вы можете заказать дипломные, курсовые, контрольные работы по любому предмету. Цены доступные, качество наивысшее, оперативное исполнение заказов.