Нові смаки з арома-виделкою Aroma Fork від Molecule-R

Змушені сидіти на дієті — а так хочеться чогось смачного і незвичайного, зовсім не дієтичного? Звичайно, можна іноді розслабитися і поласувати тим, що не входить в корисний раціон для схуднення. Зовсім трохи, щоб не мучила совість і не довелося скидати отримані калорії в тривалих заняттях на тренажерах. А можна спробувати обдурити себе і свій організм!

Приміром, за допомогою запахів, як пропонують це зробити розробники оригінальної столового приладдя – вилки Aroma Fork. Як і «розумна» електронна HAPIfork, про яку ми раніше розповідали, вона має оригінальну особливість. А саме — вона своєрідно ароматизує прийняту користувачем їжу, надаючи навіть звичайному вареному, приготовленого без спецій рису запах — приміром, свіжопіджареного бекону або стейка, екзотичних спецій, фруктів або навіть солодощів.

“Навіщо обдурювати себе?” - доречно зауважить хтось. І дійсно ось тут Оптовый Интернет Магазин Товаров для Дома є чудові столові набори, втім у наш високотехнологічний час і така розробка стане комусь у пригоді.

Створена фахівцями канадського бренду Molecule-R, орієнтованого на просування продуктів молекулярної гастрономії, вилка Aroma Fork наділена спеціальним гніздом на ручці. В цьому гнізді міститься невеликий додаток, створений з добре вбираючого вологу матеріалу, що нагадує промокальний папір. І вже на цей вкладиш користувач сам може нанести кілька крапель вибраного ним аромату, який буде доповнювати і гармоніювати зі смаком прийнятої їжі.

Дія столового аксесуара засноване на тому, що основна частина сприйманих людиною смакових відчуттів є нічим іншим, як запахом. Відповідний запах таким же чином трансформується у смак, збагачуючи прийняту їжу.

Розробники Aroma Fork подбали і про вибір таких запахів — в комплекті з вилкою, в спеціальній коробці, поставляється 21 флакон. Аромат смаженого на вогні шашлику, трюфелів, маракуї, чізкейку, шоколаду, банана, васабі, свіжої полуниці і навіть фруктової жувальної гумки — вибір широкий і дозволяє задовольнити багато бажання користувачів.



Цікава вилка і тим, що дозволяє «відчути смак» сезонних продуктів — наприклад, полуниці, інших ягід або фруктів у міжсезоння, тоді, коли купити їх важко або дуже дорого.

Зрозуміло, все що ці аромати безпечні і створені на основі натуральних компонентів, з використанням новітніх досягнень молекулярної гастрономії. Їх можна використовувати окремо, а можна і комбінувати, експериментуючи зі смаками і запахами. При цьому користувачеві не доведеться турбуватися про будь-які додаткові пристосування, оскільки в комплект Aroma R-EVOLUTION kit від Molecule-R входить все необхідне.

Купити набір з оригінальною арома виделкою можна буде вже влітку поточного року, замовивши її в онлайн-магазині розробників. А ось вартість комплекту, на жаль, важко назвати низькою: вона становить $58.95 без плати за доставку.