Як виглядає шкільна форма в різних країнах

Шкільну форму не любить майже кожна дитина. У шкільні роки вона являла собою мабуть найбільш нестерпну частину гардеробу, яка хіба що лише здатна дратувати. А давайте подивимося, як виглядає учнівський "прикид" у інших країнах, і чи така ж сама неприязнь до неї.

Якщо ви шукаєте недорогу, стильну і зручну шкільну форму, раджу завітати на http://dm-sashka.com/, продукція Харківської швейної фабрики - еталон якості, комфорту і вишуканої естетики.

США

Цікаво те, що шкільна форма в кожному штаті Америки може дещо відрізнятися, але найчастіше це стандартна модель (фото вгорі). Для дівчаток обов’язковими є спідниця в клітинку і біла сорочка, для хлопчиків — білий верх і темні штани. Носять її тільки в приватних школах і гімназіях, в звичайних закладах не існує яких-небудь стандартів в одязі.

Великобританія



Стильний, зручний одяг, який дуже подобається дітям. Якщо у нас форма викликає неприємні емоції, то тут для дітей - це улюблений наряд. Шкільна форма дуже практична і зручна. Сірий, червоний, білий кольори — основні. Довжина спідниць для дівчаток — до колін, обов’язковими є білі або чорні гольфи. Біла сорочка, светр з емблемою школи — загальний елемент для всіх. Загальний стиль одягу витриманий і сучасний.

Індія



Основні кольори індійської форми — рожевий і червоний. Хлопчики ходять в школу в шортах, а дівчинки — у довгих спідницях.


Австралія



Ось так веселенько і практично: капелюшки і шортики

Китай



Універсальний одяг для дітей різних вікових груп. Дизайнери кажуть, що саме тут вона являє собою найсучасніший варіант одягу. Цікаве поєднання кольорів робить її популярною. Що цікаво, носять шкільну форму не тільки в школі, але і у вищих навчальних закладах. Відмітна особливість цього одягу від всіх інших у тому, що піджак і светр мають спеціальні лінії на комірі.