Модульні будинки Coodo – самодостатні конструкції для роботи і відпочинку

Модульні будинки Coodo – це сучасні і стильні конструкції-капсули від словенських дизайнерів. Вони можуть бути використані для облаштування альтанок, торгових павільйонів і навіть житлового простору, який ідеально підійде для того, щоб провести відпустку, або ж навіть облаштуватися в сучасному мегаполісі. Прекрасне «зелене» рішення для сучасного ринку нерухомості!

Модульні будинки Coodo були представлені навесні минулого року, а зараз один з таких будинків встановлений на галявині біля готелю Kokra у місті Крань, Словенія. Coodo - це портативні, компактні, прості в збірці будинки, оснащені інтелектуальними системами моніторингу і повністю енергетично самодостатні.



Coodo може мати будь-яку конструкцію і площу, в якій зацікавлений його власник, оскільки збирається з модульних блоків. Це багатофункціональна конструкція, в якій при бажанні можна обладнати літню кухню, альтанку або мобільний житловий простір. Конструкції Coodo, безумовно, підійдуть і для тих, хто має потребу в офісі, теплиці або павільйоні для занять, наприклад, йогою.

Об’єднуючи разом кілька модулів Coodo, можна сформувати приміщення досить великі за площею. Виробники пропонують клієнтам вибрати матеріал (дерево або пластик) і колір інтер’єру цих дивовижних конструкцій.



Модульні будинки Coodo призначені для розміщення абсолютно в будь-яких умовах. Такий модульний будинок або офіс можна встановити на природі, наприклад, вирушаючи відпочивати, або в місті, обладнавши в ньому житловий простір або офіс.

Купуючи будинок Coodo можна оформити замовлення також і на меблі Coodo, які були розроблені спеціально для цих конструкцій і дозволяють створити ергономічний, функціональний, комфортний, одним словом - ідеальний інтер’єр.

Ці модульні конструкції оснащені сонячними батареями і системами збору води, тому їх можна назвати з енергетичної точки зору повністю самодостатніми. Крім цього, творці Coodo застосували систему «розумний будинок», що дозволяє власникові будинку ефективно управляти всіма його системами.

А тим часом на сайті шифер.ру/ компанії Dr. Schiefer представлено широкий вибір черепиці, фасадної та підлогової цегли, металевої покрівлі, систем снігозатримання, клінкерної плитки, сухих сумішей і багато іншого, що дозволить зробити комплексне замовлення матеріалів та аксесуарів в одному місці і втілити в життя “своє” архітектурне рішення, не витрачаючи зайвих зусиль.

Компанія Dr. Schieferзаймається поставками керамічної, цементно-піщаної черепіці, покрівельних і фасадних матеріалів більше 15 років і виробила ефективну стратегію взаємовигідного співробітництва з будь-яким клієнтом.

Постачання здійснюється в усі регіони Росії в максимально короткі терміни, а також обов’язкова гарантія на всю продукцію, що поставляється і виконуються роботи є необхідним доповненням до високої якості.