Екомістечко Finca Bellavista - відчуй себе тарзаном!

На сьогоднішній день все більше людей мріють повноцінно відпочити на природі, подалі від метушливого соціуму і задимлених мегаполісів. Finca Bellavista - одне з найнезвичайніших поселень світу. Це еко-поселенням, що загубилось в глухих лісах Коста-Рики недалеко від тихоокеанського берега, а головне - вдалині від усієї цивілізації.

Це екомістечко зведене подружжям Хоган, які кілька років тому приїхали до Коста-Рики зі штату Колорадо, прикупили землі, на якій і розпочали незвичайне будівництво. Поселення являє собою сім будиночків, які розташовуються на деревах. Звичайних споруд, побудованих на фундаменті, в цьому поселенні не існує, тому що тут нічого не перекопується і не вирубується, основою життя вважається принцип невтручання в природу. Жителі Finca Bellavista в буквальному сенсі мешкають на кронах дерев-велетнів, при цьому єдиною електрифікованою будівлею є лише базовий табір, де використовується система живлення потужністю 1200 Вт.

А якщо ж ви, все ж таки, не бажаєте позбавлятися благ цивілізації раджу зняти будинок в Чернівцях який буде ідеальним поєднанням абсолютного комфорту, вишуканої естетики і приватності.



Це еко-поселення, де використовується енергія природної води і сонця, створений автономний комплекс по переробці відходів, щоб не турбувати джунглі.

Територія общини займає 250 га і тут можна нескінченно блукати серед дикої природи, милуватися горами і лісами, купатися в річках і водоспадах. Деякі ділянки землі тут можна навіть придбати для власного поселення.

Втім, не таким вже далеким від цивілізації є Finca Bellavista. Для прикладу, бажаючі можуть по мережі Wi-Fi зайти в Інтернет.



Комплекс поселення також складається з їдальні, купалень, ранчо, кілець для вогнища та весільного саду. Для переміщення тутешні мешканці використовують канатно-підвісні мости, але можна без проблем пересуватися і по землі.



Туристи мають можливість пройтися цікавими пішохідними маршрутами з дикою природою, побачити її практично первозданну красу.

Найбільш відвідуване Finca Bellavista в так званий сухий сезон, який триває з грудня по травень. Ціна «місця на дереві» для любителів екологічного відпочинку стартує від ста доларів на добу, вона залежить від комфорту житла, при цьому за номер «люкс» доведеться заплатити вже 275 доларів.