Інтелектуальні кондиціонери LG з технологією Smart Inverter

Компанія LG провела презентацію побутової техніки і показала дійсно цікаві пристрої. Пральна машина з двома барабанами і ще одна, яка відпирає твердий бруд, холодильник з мінімальним енергоспоживанням... Але головною родзинкою став кондиціонер, з яким буквально можна розмовляти – майбутнє настало!

Тихий інверторний кондиціонер Smart Inverter IONIZER забезпечить ефективний нагрів та охолодження повітря. Заслуговує уваги універсальний стильний дизайн і простий монтаж.

У моделі є вбудований іонізатор Ionizer Plus і комплексна система очищення PLASMASTER. Але головна особливість Smart Inverter IONIZER – в тому, що керувати ним голосом! Мабуть, найближчим часом така чудо-техніка появиться і на вітчизняному ринку, а значить варто вже зараз подбати де найкраще замовити послугу установка кондиционера, а також поцікавитись про особливості цієї відповідальної процедури.

В цілому, лінійка побутових кондиціонерів LG Electronics 2016 року представлена колекцією приладів, оснащених у відповідності з сучасними вимогами до енергозбереження, рівню шуму та екологічності. Їх серце — технологія Smart Inverter — дозволяє знизити споживання електроенергії майже на 60%, досягнути рівня шуму 19 дБ, усуває проблему наявності пускових струмів і більш точно підтримує задану температуру в приміщенні.

Завдяки використанню зберігаючих технологій і зносостійких матеріалів при виробництві приладів, термін служби кондиціонерів значно збільшується. Тому компанія надає 10-річну гарантію на інверторний компресор. Широкий модельний ряд кондиціонерів LG з технологією Smart Inverter здатний задовольнити навіть найвибагливішого покупця.

Окремої уваги вартує Smart Inverter Blowkiss – це інноваційна модель з функцією активного енергозбереження в реальному часі в залежності від кількості людей в приміщенні. Вона дозволяє істотно заощаджувати у випадку, коли немає необхідності включати кондиціонер на повну потужність. Режим Комфорт ПЛЮС направляє повітряні потоки таким чином, щоб, по-перше, виключити мертві зони, а по-друге, уникнути прямого попадання повітряного потоку на людину.