Гусеничні позашляхові електро ролики Off-road Rollerblade

Загалом-то це звичайні ролики, просто до них додали гусениці. Вони приводяться в рух електродвигунами, батареї лежать в рюкзаку, пульт управління у пілота в руці.

Отож, компанія Aero Service представила цікаве рішення для любителів екскурсій і невеликих подорожей по бездоріжжю. Її нові електричні роликові ковзани Off-road Rollerblade є справжніми гусеничними всюдиходами з радіусом поїздки до 20 кілометрів на пересіченій місцевості. Модель розроблена польським винахідником Джеком Скопінскі.

Відразу хочеться озвучити вартість цих позашляхових роликових ковзанів, а вона дійсно вражає. Одна пара обійдеться користувачеві аж в 1400 американських доларів або 1300 євро! Не думаю, що знайдеться багато бажаючих відвалити таку сумму за цей гаджет. Зате раджу глянути сюди купить ролики киев, в інтернет-магазині Labour Shop ролики хоч і без моторчиків, зате відмінної якості і до десяти разів дешевші!

Основна особливість електророликів – використання повноцінних гусениць з міцної зносостійкої гуми. Таке рішення підвищує рівень зчеплення з поверхнею доріг, а також стежок і позашляхових маршрутів. Маса моторизованих роликів без коробки передач становить 4200 грамів, тому навряд чи знайдуться бажаючі брати з собою в похід такий тягар. Але любителі активного відпочинку, приміських екскурсій і автомобільних подорожей цілком можуть ними скористатися.



Основою моделі є портативний електродвигун DC 350W (по одному на кожен виріб). При цьому використовуються коробка передач 1: 4, контролер 36А і літієво-іонний акумулятор 26V (7s) 26Ah з габаритами 32 х 15 х 8.5 мм, Одного заряду батареї вистачає на поїздку в межах 20 кілометрів (з урахуванням пересіченій місцевості радіус зменшується відповідно перепадів висот).

Управління рухом здійснюється шляхом відхилення корпусу в потрібному напрямку. Максимально можлива швидкість на рівній місцевості досягає 15 км/год., тобто, середній час автономного подорожі може становити більше однієї години.

Найближчим часом польський винахідник обіцяє налагодити виробництво декількох версій роликів-позашляховиків з різною кількістю коліс від 2-х до 8-ми.