Bentley розробляє безпілотний лімузин з голографічним дворецьким

Відразу 50 провідних фахівців Bentley під керівництвом шеф-дизайнера працюють над створенням інтер'єру автомобіля, точніше - лімузина майбутнього. Концептуальна розробка, про яку британці почали розповідати, демонструє уявлення Bentley про те, як і хто буде обслуговувати пасажирів розкішних седанів.

Бюджетні авто і розкішні лімузини, інноваційні найсучсніші моделі і ретро кари, мікроавтобуси, і навіть яхти з гелікоптерами - на www.limoportal.com.ua ви зможете арендувати любий транспорт для весілля, корпоратива, бізнес-зустрічі, і просто, щоб з задоволенням собі покататися!

Транспорт майбутнього неминуче стане безпілотним, впевнені в Bentley. А це дозволить використовувати принципово новий підхід до компонування інтер’єру: великий седан, позбавлений традиційного водійського місця, зможе надати пасажирам два розкішні дивани, сидіти на яких можна буде обличчям один до одного. Місце ж між диванами цілком можна використовувати для розміщення пересувних елементів, що полегшують життя в автомобілі – наприклад, столика.
Мультимедійні технології, з точки зору головного стиліста Bentley Штефана Зілаффа, теж різко зроблять крок вперед.

Наприклад, екрани і монітори стануть супертонкими – до напівміліметра товщиною – і отримають можливість згинатися, що теж відкриває величезний простір для дизайнерської фантазії.

“Більше не буде необхідності витріщатися в скляний ящик”, - заявив Зілафф.

Нарешті, у пасажирів розкішного лімузина з’явиться віртуальний супутник – так званий “голографічний дворецький”. Не виключено, що саме так у Bentley уявляють собі інтерфейс “людина-машина”, який не тільки буде вміти розпізнавати голосові команди, але і отримає особистісні риси і якийсь штучний інтелект. Як стверджує Штефан Зілафф, з віртуальним дворецьким можна буде навіть вести бесіду, так як він являє собою “не просто машину”.

Втім, ніякої конкретики з приводу того, що являє собою концептуальний інтер’єр: просто дизайнерську фантазію або подібна розробка буде продемонстрована компанією найближчим часом “наживо”, наразі немає.