Бюстгальтер-діагност виявить рак грудей на ранній стадії

Для розпізнавання раку грудей на ранній стадії представники Національного університету Колумбії розробили унікальний бюстгальтер, який діагностує рак за допомогою технології інфрачервоного випромінювання. На даний момент вчені тестують пристрій в лабораторних умовах.

До речі, ось вам адресок женское нижнее белье киев, тут є дуже красиві і комфортні моделі, вам вони обов”язково сподобаються!

В бюстгальтер вмонтовані мікроскопічні інфрачервоні сенсори. Їх завданням є фіксація температури молочних залоз представниці прекрасної статі. Сенсори миттєво відправляють попереджувальний сигнал про виявлені аномалії власниці бюстгальтера.

Ідея експертів полягає в тому, щоб визначати ракові клітини шляхом діагностики будь-яких змін температури. Відомо, що раковим клітинам, що відрізняється особливою поведінкою, необхідно отримувати додатковий приплив крові. Таким чином, відбувається підвищення температури ураженої захворюванням області. В той момент, коли представниця прекрасної статі в перший раз використовує пристосування, система починає сканування з метою оцінки вихідної температури тіла, що прирівнюється до норми. В результаті, система відштовхується від цього значення, виявляючи аномалії, і сигналізуючи про них.

Розробники стверджують, що даний пристрій може забезпечити діагностику раку грудей на ранніх стадіях. Саме цей фактор має ключове значення для швидкого і ефективного лікування небезпечного захворювання. У той же час, фахівці нагадують про те, що використання нового бюстгальтера не повинно виключати регулярні перевірки в медиків. У свою чергу, вчені запланували в майбутньому представити комерційну версію пристрою за доступними цінами.

Нагадаємо, що раніше експерти виявили унікальні властивості оливкової олії. Виявилося, що основний компонент оливкової олії – гідрокситирозол – сприяє запобіганню розвитку раку грудей у представниць прекрасної статі, які пережили менопаузу. За даними вчених, при зниженні щільності тканини грудей на один відсоток ризик раку грудей може зменшитися на два відсотки.