Показ українських вишиванок в Еміратах

Минулого місяця в Об'єднаних Арабських Еміратах відбувся показ українських вишиванок. Вітчизняне національне вбрання і наші традиції буквально зачарували арабських шейхів і всіх інших присутніх на цьому яскравому заході.

Українські вишиванки - це національний одяг українського народу, який з’явився ще в дохристиянські часи. Краса і майстерність вишуканої вишивки ручної роботи завжди викликала почуття прекрасного, світлого і життєдайного. Зараз популярність вишиванок повертається не тільки в Україні, але і у всьому світі. Відомі дизайнери використовують їх у своїх показах, а зірки світового шоубізу все частіше з’являються на світських заходах в українських вишиванках.

Краса і колорит українських вишиванок змогли підкорити навіть примхливу арабську еліту. Нещодавно, а саме напередодні Міжнародного жіночого дня 8 березня у Дубаї відбувся модний показ українських вишиванок, після якого всі присутні залишилася під сильним враженням від вперше побаченого красивого і колоритного українського національного одягу.



Показ мод відбувся в популярному ресторані слов’янської кухні «Vesna», який знаходиться в найбільшому місті Об’єднаних Арабських Еміратів, в Дубаї. Власник і творець цього ресторану, звичайно ж, українка – співачка та володарка титулу «найкрасивіша жінка України» - Олександра Вовченко, втім всі її знаю під псевдонімом Sasha Ray.

На заході були представлені цілі колекції сучасних національних вишиванок від української дизайнерки Олени Бурби і представників бренду Varenyky Fashion. Глядачі ОАЕ залишилися дуже задоволені таким незвичайним показом мод.

Співачка розповіла, що вже давно думала над тим, щоб організувати показ вишиванок. За її словами, гостями заходу були не тільки українці, але і вершки еліти fashion-індустрії.



Місцеві ЗМІ також були вражені колоритом і красою української національної одягу і вирішили, що обов’язково прийдуть на наступний захід, який, можливо, відбудеться на Великдень.



На сайті оптової бази LeoSouvenir http://leosouvenir.com.ua/ru/ ви зможете по найвигіднішій вартості замовити вишиванки і сувеніри української тематики.