Стильні сумки Dolce&Gabbana з вишивкою

Розкішна торішня осінньо-зимова колекція модного дому Дольче і Габбана (Dolce&Gabbana) подарувала модницям оригінальні яскраві сумки, вишиті хрестиком. Золота фурнітура, художня вишивка, що імітує гобелен, леопардовий принт разом з квітковим і окремо - є в цьому поєднанні розкішна класика, що так чудово «пахне» Італією.

Якщо ви захоплюєтесь вишиванням, на сайті http://charivnitsya.com.ua/ знайдете ексклюзивні набори, схеми і інші необхідні аксесуари для рукоділля.

Дизайнери дивним чином поєднали в них шик світського гламуру і затишок ручної вишивки, що припало до смаку стильним дамам різного віку. Ці сумки, напевно, будуть популярні ще багато сезонів.



Сумки самі по собі дуже яскраві, і помітні. У колекції вони були представлені в комплекті з такими ж шикарними різнобарвними сукнями. Для виходу у світ, на вечірку, раут, урочистий захід — це те, що потрібно!

Що ж у повсякденному житті? Як багатобарвні сумки вишиті хрестом, поєднуються зі звичайним одягом?

Сумки від Дольче і Габбана (Dolce&Gabbana) з вишивкою дуже добре поєднуються з будь-яким одягом класичного, міського стилів, і навіть в ділових варіантах, за умови не дуже консервативного дрес-коду.

Зараз актуально яскраві стилеутворні елементи, до яких відноситься і вишивка, використовувати в найрізноманітніших поєднаннях і це навіть вже не еклектика, а модні тенденції сьогоднішнього дня.



Сумки чітких форм (прямокутні, квадратні), з чорним фоном і масивними ручками задають вищеперелічену стильову спрямованість. Крім того, ці ж якості сумок задають і сезонність їх носіння — це зима і міжсезоння. З ними можна поєднувати сукні-футляр будь-якого з кольорів, використаного у вишивці; спідницю-олівець або штани в поєднанні з трикотажними пуловерами або блузами і жакетами. Оскільки сумки ці яскраві і виглядають навіть дещо претензійно, деталювання в одязі, а також інші аксесуари повинні бути більш спокійними, ну тільки якщо мова не йде про фешн-персони. Щоб образ не був перевантажений деталями і акцентами.

Це те, що стосувалося конкретних сумок представлених у колекції Дольче і Габбана (Dolce&Gabbana). Але сумки з вишивкою можуть бути найрізноманітніші, і їх цілком реально вишити самостійно. Це може бути вишивка на світлій замші та шкіри, на текстилі, можна зробити сумочку в ретро-стилі, відповідно і стиль одягу буде іншим.