Їстівні парфуми від Lick Me i’m Delicious

Якими тільки властивостями не наділяють деякі розробники сучасні парфуми! В одних випадках вони знижують апетит і сприяють схудненню – мова йде про аромат Prends Moi від бренду Velds і французького модного дому Robertet. В інших – навпаки, викликають апетит і гаряче бажання терміново з'їсти свіжий тост з тонким шаром вершкового масла.

Тут можна згадати презентований у свій час на Лондонському Тижні моди парфум з хлібним ароматом Eau de Toast, покликаний збільшити споживання хліба та здобних булочок. А ось, до речі, вам лінк, не знаю які гастрономічні відчуття спонукає парфюмерія і косметика з інтернет магазину PARFUMS.UA, але чудовий аромат і цілюща дія вам гарантовано!

А молоді креативні розробники британського стартапу Lick Me i’m Delicious не стали мудрувати – і створили парфуми, котрі не просто смачно пахнуть, але і є абсолютно їстівними! Вони базуються на новітніх досягненнях молекулярної кухні, і дійсно дивують оригінальним поєднанням смаку і аромату.

В асортимент їстівних парфумів були включені як існуючі і знайомі багатьом аромати – типу фруктової жувальної гумки бабл-гам, попкорну, свіжого апельсина, піна колады або імбирного пива, так і абсолютно фантазійні запахи: на кшталт “Сльози єдинорога”, “Чистого нектару” або “Піратського рому”.

Наносити аромати їхні творці пропонують на шкіру, як і звичайні духи. Або бризкати прямо в рот – якщо захочеться відчути смак “сльози єдинорога” або “чистого нектару”.



Для виробництва їстівних духів майстра Lick Me i’m Delicious навіть анонсували створення окремого підрозділу – Фабрики їстівних ароматів Edible Fragrance Factory. Ну а для тих, хто хотів би отримати в подібному форматі продукт, котрий наразі не входить в пропонований асортимент, вони готові попрацювати окремо і надати таку можливість.

Ось тільки купити їстівні духи в звичайному парфумерному бутіку або на сайті розробників поки не вийде: вони доступні лише при замовленні майстрів британського стартапу як учасників розважального заходу.

Співробітники Lick Me i’m Delicious виїжджають на вечірки та презентації, корпоративи та інші події під замовлення, разом з обладнанням, що дозволяє артистично готувати і подавати гостям низькокалорійні молекулярні десерти – такі як морозиво Nitro Ice Cream, або взагалі безкалорійний їстівний “дим” - десерт Vaportrim

Філософія компанії – розважити гостей вечірки, здивувавши їх чимось абсолютно незвичайним і пригостивши чимось фантастично смачним.

До речі, про запал і креативність учасників Lick Me i’m Delicious говорить і назва стартапу. Перекладається як “Лизни мене, я чудовий!”