Дешева сигналізація Korner надішле повідомлення на смартфон про злом

Безпека квартири або будинку - одне з найважливіших питань, яке мучить кожного господаря, коли той перебуває далеко від свого житла. Йдучи на роботу, їдучи у відпустку, потрібно знати напевно, що у вашу відсутність у вашій квартирі не виявиться непроханих гостей, і ніхто не захоче поживитися вашим майном.

На допомогу власникам всякого роду нерухомості прийшла відома компанія з американського штату Сіетл. Компанія розробила розумну новинку в області сигналізацій для охорони будинку з простою назвою «Korner».

І таку назву вона отримала не дарма. «Korner» в перекладі з англійської означає «куточок». Встановлюється ця сигналізація дуже просто, для цього не потрібно мати ніяких спеціальних навичок і певної кваліфікації. Установка цього розумного дива техніки займе у вас всього лише пару хвилин.

А якщо ви встановите ще й датчик руху, і інші засоби сигналізації від компанії “СЕКУР”, то можете бути впевнені - ніхто і ніщо не буде непоміченим 24 години на добу!

Як зазначалось, установка і використання системи «Korner» - надзвичайно простий процес. Спеціальні трикутні датчики-мітки приклеюються у будь-який кут вашого вікна або двері. Наступним кроком стане встановлення сполучної ланки - маленької «флешки» на ваш Wi-Fi роутер.

Для того щоб сигналізація почала функціонувати, потрібно встановити додаток на ваш смартфон. А решта-вже справа техніки. Спеціальний додаток буде відслідковувати все, що відбуваються з вікном або дверима у вашій квартирі зміни (відкриваються або закриваються ваші вікна і двері - ви дізнаєтеся про це в першу чергу).



Якщо ваш будинок навмисно, чи випадково нагрянуть небажані гості, ця система автоматично визначить це. Додаток моментально сповістить про це свого власника. А от власник у свою чергу, може звернутися в поліцію, або зателефонувати сусідам або родичам з проханням перевірити чи все в порядку у вас вдома.

Встановлена у будинку сигналізація «Корнер» здатна відстежити помилкові сигнали, які можуть викликати наприклад, звичайні вібрації вікон, від вуличного транспорту і іншого шуму за вікном, або від дії сильного вітру.

Головною відмітною ознакою цієї охоронної системи від собі подібних спеціалізованих систем безпеки є простота під час монтажу і використання, а також досить скромна вартість. Це означає, що дозволити собі цю сигналізацію зможе кожен охочий.

Крім того, дана система відрізняється компактністю. Після установки вона залишається абсолютно непомітною для самих власників, ні для сторонніх.