«Танцюючий» бонсай: приголомшливе деревце, яке літає у повітрі

Можна нескінченно дивитися на три речі: як горить вогонь, як тече вода і... як у повітрі кружляє бонсай! І це не алегорія. Японські дизайнери представили приголомшливу композицію з левітуючого мініатюрного деревця.

Країна Висхідного сонця відома своїм шануванням культурних традицій. Як правило, в їх основі закладена філософія спокою й умиротворення. Дизайнери ж фірми The Hoshichu Team вирішили створити цікавий синтез традицій в сучасному виконанні. Вони представили бонсай, «танцюючий» в повітрі (Air Bonsai).

Це дуже схоже на диво, адже закони фізики ще ніхто не відміняв. Все набагато простіше. Левітуючий бонсай складається з двох частин: керамічної підставки («бази») і мініатюрного деревця («маленької зірки»). У них вбудовані магніти з різними полюсами. Також база оснащена адаптером змінного струму. Все це дозволяє рослині кружляти в повітрі.

Незважаючи на те, що в продаж «літаючий бонсай» надійде тільки в серпні 2016 року, японці вже оплачують собі майбутню покупку. Вартість одного деревця з магнітиками становить від 200 доларів.



В інтернет магазині www.magnitu.com.ua ви знайдете широкий вибір неодимових магнітів для різного застосування по найкращій в Україні вартості.