Cetatuia Loft - прозорі інтер’єри лофт-комплексу від румунських архітекторів

Румунські архітектори Ion Popusoi і Bogdan Preda створили красивий і компактний сучасний житловий лофт-комплекс під назвою Cetatuia Loft, розташований в Брашові (Румунія). Перебуваючи в оточенні казкового пейзажу на центральному пагорбі міста, цей, на перший погляд, звичайний будинок відкриває погляду своїх мешканців і їх гостей оригінальну вишукану напівпрозору обстановку з видом на гори та історичну частину міста.

Cetatuia Loft, що складається з двох лофт апартаментів, раціонально і вишукано використовує кожен квадратний метр простору для створення динамічних зв’язків з навколишнім ландшафтом і власними елементами інтер’єру.

Три поверхи будинку охоплюють 1500 квадратних метрів, залитих максимальною кількістю природного денного світла, що проникає всередину крізь просторі вікна (в тому числі мансардні) і не зустрічає перешкод, завдяки використанню великої кількості скляних конструктивних елементів інтер’єру.



Так, наприклад, повітряні сходи з прозорими перилами, на рівні відчуттів, займають зовсім небагато місця, зберігаючи безперервність візуального потоку, а прозорі стіни та перекриття з дерев’яними балками, які стали одночасно підлогами і стелями, збільшують усі приміщення, як мінімум, удвічі і, незважаючи на холодність матеріалу, створюють самобутню атмосферу затишку.

Індивідуальність інтер’єрних рішень підкреслює професійна робота з системами штучного освітлення і різнобарвним неоновим підсвічуванням, що дозволяють з легкістю створювати настрій житла, котрий відповідає обставинам і станом душі мешканців Cetatuia Loft.


Більше цікавих проектів ви можете найти на сайті deevay.com