Де у Києві знайти хорошого ведучого на весілля?

Кожна пара бажає, щоб їх весілля було справжньою казкою і пройшло, як то кажуть "без сучка і без задирки". Для цього важливо знайти вірного союзника і підтримку в особі професійного ведучого. Протягом усього вечора саме ця людина буде контролювати гарний настрій всіх запрошених. Так яким же повинен бути професійний ведучий і де його знайти?

Втім, чи взагалі він потрібен? «Коханий, а може зекономимо, і не будемо замовляти на весілля тамаду?» Якби біля стіни мали вуха, вони частенько чули б подібні сум’яття душі. Дійсно, може здатися, що свято може обійтися і без тамади. А що? Випили, закусили, посували тілом в такт Сердючки – і так по колу... А що згадати?

Як не крути, а тамада на весілля – дуже потрібний чоловік. Він же тут головний “заводила”. Без нього це будуть не іменини нової сім’ї, а такий собі міжсобойчик, на якому гості розіб’ються на групи за інтересами, соціальним статусом, і родинними звязками. І щоб об’єднати їх, створивши поганеньку ілюзію свята, роль тамади доведеться взяти на себе комусь з гостей або, що ще гірше, молодятам.

Так що тамада на весілля потрібен в першу чергу самим нареченим, щоб насолоджуватися своїм днем - чудовим яскравим шоу з веселощами, піснями і танцями. Саме професійний ведучий не дозволить святові перетворитися на звичайне застілля, саме він об’єднає запрошених у дружний і веселий колектив, а в разі потреби допоможе розв’язати конфліктні ситуації, ну як же без них - хміль своє бере!

Залишається справа за малим – знайти профі. Можна, звичайно ж, попитатися знайомих, чи погуглити в інтернеті, втім, щоб дарма не витрачати час, та й, зрештою, не переплачувати і розчаровуватись згодом, рекомендую кандидатуру Дениса Бурховецького, професійного ведучого, за плечима якого понад 300 вдало проведених святкових міроприємств, половина з яких - саме весілля.

Що не говоріть, а справжній тамада - це покликання, це карма! Денис відчуває її в собі, а головне - її відчувають всі гості на весіллі, бо як ще можна трактувати щире захоплення і вдячність за проведене міроприємство, сповнене яскравими відчуттями, веселощами, одним словом - атмосферою справжнього свята!

Тут вам все що потрібно: вишуканий дотепний гумор (як не як, за плечима хлопця 7 років участі в професійній команді КВН), інтуїція, відмінне відчуття настрою людини, і здатність його піднімати, креативність, відповідальність.

І зауважте, за весь час проведення Денисом Бурховецьким міроприємств, жодної бійки на торжестві, і жодного розлучення!