Ангар-7 у Зальцбурзі

Якщо Ви відноситеся не тільки до числа шанувальників мистецтва та історії, об'єктів яких в Зальцбурзі безліч, але також небайдужі до сучасних інноваційних архітектурних рішень і технологій, а крім того, любите щось незвичайне і не проти відмінно пообідати або повечеряти, вам варто вирушити в бік аеропорту Зальцбурга.

Це в 5-6 кілометрів від історичного центру міста, піша прогулянка явно здасться стомлюючою, але з транспортом будь-якого виду проблем в Австрії немає, а Ваше завзяття буде винагороджено сповна! Тому що зовсім поряд з місцевим аеропортом розташована надзвичайно футуристична будівля, побудована з 1200 тонн сталі і неповних 7 тисяч квадратних метрів міцної скляної поверхні, що носить назву «Ангар-7».

Не знаю, скільки часу і коштів пішло на будівництво цієї конструкції, а ось тут http://xn—80aadhg0a1ble6a.com.ua/ ви зможете ознайомитись з об”єктами компанії “Райагробуд”, для зведення яких потрібно до 25 днів часу і мінімум фінансових затрат. 



Чому ангар? Почасти і тому, що знаходиться поруч з аеропортом і навіть зовні нагадує крило літака. Але в першу чергу тому, що в ньому зібрана колекція історичних літаків, вертольотів і болідів Формули-1. Крім того, тут виставлені костюм і капсула Фелікса Баумгартнера, в яких він здійснив стрибок із стратосфери.

Заснував ж це незвичайне і багатофункціональне місце власник бренду Red Bull Дітріх Матешиц. Його ідея полягала в тому, щоб створити не просто музей повітряних і гоночних раритетів, але і місце, де технології та мистецтво зливаються воєдино. Приємно, що оглянути колекцію можна абсолютно безкоштовно і навряд чи знайдуться чоловіки і діти, яких вона не вразить!

Крім того, в приміщеннях «Ангара-7» знаходяться два відмінних бари і мішленівський ресторан «Ікарус», що пропонує з 12-00 до 14-00 обіди та з 19-00 до 22-00 вечері і не перестає дивувати гостей шедевральними кулінарними шедеврами. До речі, зарезервувати столик у ресторані можна на сайті ресторану.

Крім того, в «Ангарі» постійно проводяться різноманітні художні виставки, тут відкриті також бар, лаунж-кафе і сувенірний магазин. А оскільки конструкція «Ангара-7» повністю прозора, в будь-який час Ви можете милуватися безкраїм небом, а також літаками, що злітають і йдуть на посадку.