Модель plus size Ешлі Грем з’явилася на обкладинці чоловічого глянцю “Maxim”

Моделі plus-size останнім часом на піку популярності, а ще одне підтвердження успіху - обкладинка популярного американського журналу для чоловіків Maxim, на якій у квітні красується модель розміру plus size Ешлі Грем.

Если вам требуется качественная и стильная женская одежда больших размеров issaplus, платья, туники, футболки, и другие замечательные изделия TM “ISSA PLUS” - это именно то, что надо!



Якщо ви старанно пихкаючи в спортзалі, бігаєте по 100500 кілометрів в день в надії позбавитися від ненависних кілограмів, можете розслабитися і запастися улюбленими тістечками – в моді целюліт і незліченна кількість складок жиру!

Зокрема, останні кілька років моделі plus size заполоняють не тільки уми світових фешн-критиків, але і обкладинки глянців, пропагуючи пишні форми. Наприклад, до недавнього часу основним фаворитом у цьому крупногабаритному сегменті була Тесс Холлідей, з 155-кілограмової красою якої навряд чи хтось може зрівнятися. Однак не тут то було.

Так, модна індустрія зараз буквально фанатіє від Ешлі Грэхен – професійної моделі plus size, яка поклала початок «пишного» тренду. Дівчина зовсім не соромиться своїх неосяжних форм, а, швидше навпаки, говорить, що бути повною - це нормально і навіть чудово. Втім, як говориться, на смак і колір товаришів немає.

Тим не менше зараз 28-річна красуня дивиться на нас з обкладинки американської версієї знаменитого чоловічого журналу, і це перший випадок, коли головною героїнею номеру Maxim стає модель plus-size.

Минулого ж місяця Ешлі стала однією з п’яти переможниць конкурсу “Rookie class 2016” і знялася для не менш відомого видання “Sports Illustrated Swimsuit”.



В інтерв’ю, яке пишна дама дала Maxim, вона поскаржилася, що останнім часом дуже рідко буває одягненою - постійно знімається в рекламних фотосесіях в нижній білизні.

Втім, на свою сторінку в соціальній мережі Instagram Ешлі (до речі, там у неї 1,5 мільйона передплатників), уродженка міста Лінкольн, що в штаті Небраска, викладає, в основному, такі ж самі знімки. Як кажуть, є попит - буде і пропозиція.Топ-модель 54-го розміру постає перед передплатниками то в строгому корсеті, то в легковажному бікіні. І навряд чи хтось буде обурюватися з цього приводу.