Незвичайний будинок у вигляді літакового ангара

Цей незвичайний житловий будинок у вигляді льотного ангара розташований у невеликому американському містечку Іст-Хамптон (East Hampton). Будинок був спроектований і побудований компанією Maziar Behrooz Architecture для молодої пари, а його ексцентричний зовнішній вигляд був обумовлений урбаністичним оточенням.

Якщо вам потрібен якісний сучасний тенісний стіл для вулиці, зверніть увагу на вигідні пропозиції від інтернет-магазину tennisstol.com.ua. Представлені тут моделі відповідають всім міжнародним стандартам, стійкі до атмосферних негараздів, і механічних пошкоджень, задля мобільності обладнані роликами чи колесами, а також спеціальними аксесуарами: тримачами для ракеток, зберігачами мячів, тощо. Завдяки зручному пошуковуму функціоналу сайту, ви швидко зможете обрати найоптимальніший для себе варіант, а якщо важко буде розібратися у великому різноманітті, на допомогу завжди прийдуть досвідчені консультанти.

Справа в тому, що безпосередньо над ним проходить зона для літаків, що злітають і приземляються на місцевому аеродромі, а неподалік від будинку проходять залізничні колії. Більш підходящий екстер’єр для квартир, що перебувають у такому оточенні уявити було б складно.



Будинок у вигляді арки з металевим дахом складається з двох рівнів, а його загальна площа вимірюється значною цифрою 890 квадратних метрів, з яких 300 квадратних метрів, вміщуючих дуже простору вітальню, їдальню та кухню, знаходяться безпосередньо під дугоподібним дахом покритим гофрованим металом. Остальні 590 квадратних метрів припадають на кабінет, загальну зону і гараж. Тут же розташовуються чотири комфортабельні спальні для господарів і гостей. Завдяки арочній формі будинку і сучасним будівельним матеріалам проектувальникам вдалося забезпечити суттєву економію витрат електроенергії на підтримання комфортних умов для життя.

Основними будівельними матеріалами стали склопакети, теплоізоляційні панелі і металеві листи покрівлі. Використання дерева обмежується лише невеликими вставками кедрового сайдинга на фасаді і дерев’яними панелями в інтер’єрі.



Всередині, при всьому мінімалізмі обстановки, панує стиль і розкіш. Дорогі меблі на темній дерев’яній підлозі виглядають чудово. Величезний шкіряний диван у вітальні, кухня з дорогих сортів дерева. Замість таких звичних підлоги і стелі вся ця шикарна обстановка знаходиться під білосніжною аркою, що примикає безпосередньо до підлоги. На нижньому поверсі обстановка більш звична, з стелею і стінами, але від того не менш вражаюча. Стандартних вікон тут теж не зустріти – торці ангара майже повністю виконані зі скла і впускають всередину достатньо денного світла.

Незважаючи на дуже оригінальний зовнішній вигляд, апартаменти вийшли досить комфортними для проживання. Не вистачає хыба що тільки невеликого приватного літака в гаражі!