Плаття з металевих блискавок від Себастьяна Ерразуріза

Дівчата люблять експериментувати не тільки зі своєю зовнішністю, але і з одягом, який носять. Постійно змінюватися обов'язково, принаймні, потрібно намагатися знаходити все нові і нові образи. Дизайнери і модельєри тільки йдуть на допомогу!

Желаете качественное модное купить платье по самой низкой стоимости? Тогда советую воспользоваться услугами на salegid.com.ua  сервиса SaleGid, только здесь вы найдете самые выгодные акционные предложения.

Якщо сукні у вигляді їжі (наприклад, з шоколаду, пелюсток троянд, або знамените м”ясне плаття епатажої Леді Гага) не надто до вподоби нашим читачам, можемо запропонувати і інший стиль - одяг з застібок-блискавок.

Отож, унікальне антикризове рішення пропонує стильним жінкам молодий дизайнер Себастьян Ерразуріз. Довге вечірнє плаття, зшите з 120 блискавок, легким рухом руки перетворюється на спідницю будь-якої довжини, топ з відкритими або закритими плечима, комплект спідниця-топ або ремінь - всього більше 100 варіантів за ціною одного виробу! Блискавки можна не тільки виділяти, але і частково розстібати, утворюючи пікантні вирізи в тих місцях, де дозволить естетичний смак, фантазія і цнотливість.



Першу чорно-сріблясту сукню цієї оригінальної і практичною моделі 31-річний дизайнер створив своїми руками за два місяці. Зараз він веде переговори з магазинами про те, щоб запустити її в масовий продаж за розумною ціною. За його словами, це плаття ідеально підійде для жінок, які творчо підходять до створення гардеробу і люблять трансформувати його предмети по своєму смаку і настрою.

Взагалі, Себастьян - досить різнопланова творча особистість. У свій час він закінчив художні курси у Вашингтоні, кінематографічні — в Единбурзі, а також курси дизайну — в Сантьяго. Потім він поступив в Нью-Йоркський Університет (New York University) — і отримав диплом Магістра Мистецтв.

Ерразуріс удостоєний декількох нагород в області дизайну, його роботи брали участь у багатьох міжнародних виставках, а його обличчя з’являлася на обкладинках модних журналів. Він був обраний чилійським дизайнером року.

У більшості своїх праць він розвиває тему дихотомії життя і смерті. Будь то скульптура, художнє полотно, одяг або предмет меблів.

Його офіси розташовані в Нью-Йорку і Чилі. В них він працює над низкою міських інсталяцій для громадських приміщень Нью-Йорка, Ріо, Парижа і Сантьяго.