Болонка-хіпстер Тобі - нова зірка Instagram

Instagram заполонили акаунти стильних дівчат, образами яких захоплюються мільйони передплатників. Проте серйозну конкуренцію їм (за кількістю фоловерів, наприклад) складають... тварини. Знайомтеся, новий мережевий улюбленець 10-річний Тобі — мальтійська болонка-хіпстер. Пропонуємо вам помилуватися стильними образами пухнастого модника.

В Instagram сьогодні можна знайти чимало сторінок, присвячених модним тваринам. Однак у більшості з них власники працюють в fashion-індустрії (згадайте хоча б розкішну Шупетт або брутального Невіла Джейкобса), що дозволяє їм приміряти найбільш ультрамодні вбрання, захоплюючи мільйони передплатників. Але чи реально стати стильним і відомим, не будучи допущеним у світ моди? Реально! Три роки тому господар Тобі, самий звичайний житель Ванкувера, завів своєму вихованцеві аккаунт в Instagram. Кожен день (а іноді й частіше) на сторінці Toby LittleDude з’являються фотографії білосніжного красеня, одягненого в стильні вбрання.



В інтерв’ю американському виданню газети Metro власник собаки розповів, що Тобі дуже любить фотографуватися, адже потім його завжди чекає заохочення.

“Мені для одного кадру потрібно всього кілька секунд, а потім він отримує свою нагороду!” — поділився Джойс.



З чого ж розпочалось зіркове життя песика?

“Якось я надів свої сонцезахисні окуляри на Тобі і помітив, що він зовсім не проти поносити їх. - пояснює власник болонки. - Я зробив один кадр і завантажив його в Мережу. Людям сподобалося. Я зрозумів, що Тобі дуже добре тримається перед камерою, і вирішив задля забави надіти на нього краватку-метелика і окуляри з товстою оправою. Це і стало початком.”



Незважаючи на похилий (для собаки) вік, 10-річний Тобі обожнює вбрання в молодіжному стилі. За любов до стильним окулярам в товстій оправі, краваток-метеликів, вінтажним кардиганам, капелюхів та іншим аксесуарам інтернет-користувачі прозвали це пухнасте диво собакою-хіпстером.

На всіх світлинах Тобі виглядає дуже серйозним і від того ще більш привабливим!



Чи варто говорити про те, що пес став неймовірно популярним? Сьогодні на його сторінку підписано понад 100 000 чоловік. Ним зачаровуються, захоплюються, а деякі фанатки навіть вже роблять Тобі пропозицію руки і серця!