Класичні люстри LU Murano, що ламають традиції

Люстри Lu Murano визнані у всьому світі за свій неперевершений дизайн, експериментальність і ідеальний баланс скла і світла. Вони народжені традицією, але натхненні інноваціями.

У нас вы сможете заказать изысканное столовое серебро SCHIAVON ARGENTERIA , также компания Serena Group предлагает замечательную эксклюзивную мебель, светильники и другие изделия ведущих итальянских брендов.

Люстри – це ручна робота майстра Габіо Форнасьєра. Кожна з них - унікальний витвір мистецтва. Колекція бренду – це постійна еволюція, що об’єднує в собі революційні і традиційні початки, історичні і традиційні коріння і пророкує чудові відкриття і можливості майбутнього.

Колекція люстр LU Murano – це результат роботи протягом багатьох років, проведених у дослідженнях і експериментах. В результаті досягнуті нові рівні елегантності і витонченості. Унікальні люстри майстер повністю виготовляє вручну. Він пропонує різні форми і понад 20 кольорів виробів.

Використовуючи традиційні техніки, Габіо вдається створити сучасні вироби, наприклад, кLUбну люстру, призначену для освітлення великих приміщень, таких як бари, клуби, готелі, ресторани і особняки. Модель складається з 60 елементів.

Модель LUнго являє собою вертикальну люстру з трьох ярусів, що складається всього з 36 дутих елементів, з 12 на кожному рівні.



Є ще більш цікавий проект під назвою ТехноLUгія. Це моделі з вуглецевого волокна, які символізують перехід від традиційного виготовлення муранських люстр до виробів з унікальними характеристиками. Дизайн був узятий з форм для оригінальних дутих скляних люстр. Майстер експериментував з альтернативними матеріалами, намагаючись досягти ідеальної гармонії між технологією і мистецтвом. Дизайнер зберіг історію і традиції, але представив їх у новій оригінальній версії, використавши незвичайний матеріал.


Але це не єдиний інноваційний і інтригуючий проект компанії. Після ряду тестів і змін на ринок виходить модель ІлLUзія, яка об’єднує мистецтво і техніку. Скло – не найкращий матеріал для виготовлення колонок, тому її появі передували тривалі дослідження в сфері вібрації, резонансу, частоти і акустичного тиску. Рішення було знайдено навіть для такої незвичайної концепції: дві ідентичні люстри, повернені на 180°.

Люстра повністю виходить за межі звичайного уявлення про муранскі люстри. До того ж вона важить всього лише 4 кг, що на 40 кг менше її скляного еквівалента. Цільова аудиторія нових виробів – молодь, яка менш сприйнятлива до краси скла, а більше цікавиться інноваційними матеріалами і дизайнами.