Проект Converse X Futura

Нещодавно відомий виробник спортивного взуття Converse представив першу колаборацію з легендарним американським стріт-арт художником Futura (Lenny McGurr). В основі проекту – революційна модель Converse Chuck Taylor All Star II; максимальний комфорт і якість матеріалів у поєднанні з особливим поглядом на мистецтво, вираженим у творчості Futura.

При створенні лінійки були використані пізнавані елементи робіт художника. Високі і низькі кеди, представлені в колекції, виконані з спеціального прогумованого матеріалу з водовідштовхувальним покриттям. Чорні низькі кеди мають вставку мілітарі посередині; високі кеди повністю виконані в мілітарі забарвленні. Обидві пари мають анатомічну устілку Lunarlon, язичок з додатковою фіксацією, шнурки зі світловідбиваючими елементами.

Традиційний логотип Chuck Taylor All Star виконаний в оригінальному варіанті: нашитий у вигляді липучки і має знімний логотип з графічним елементом, що зустрічається в роботах художника. Підошва кед з фірмовими ромбиками Converse також оформлена в стилі мілітарі.

А ви би хотіли мати таке взуття? Тоді знайте: щоб купити оригінальні кеди Converse в Україні по найкращій вартості, потрібно завітати в інтернет магазин tvoystyle.com.ua.



Futura – легендарний американський графіті-райтер, графічний дизайнер і художник, який все життя надихається абстрактним мистецтвом – почав свій творчий шлях у далеких 80-х на вулицях Нью-Йорка. Стиль Futura згодом стали пізнавати по всьому світі, провідні художні галереї багатьох країн і приватні колекціонери прагнуть мати його твори.

Ось що розповідає сам Futura про колаборацію з Converse: «Я хотів висловити свій погляд на мистецтво і життя загалом. Використані матеріали настільки універсальні для будь-якої погоди, що в цих кедах можна провести цілий день на вулиці, присвятивши весь свій час мистецтву. Я дуже радий, що у мене з’явилася можливість реалізувати свої творчі задуми на базі легендарного силуету взуття Converse».

Нагадаємо, що легендарні кеди фірми Converse вперше з’явилися на прилавках магазинів ще в далекому 1917 році. По справжньому популярними вони стали завдяки знаменитому баскетболістові Чаку Тейлору, який був вражений дизайном кросівок, і взяв активну участь в їх рекламі і доопрацюванні. В результаті чого кеди були названі Chuck Taylor All-Star, а бічну нашивку взуття прикрасив підпис баскетболіста.