Спортивний костюм майбутнього Antilope

Фанати фітнесу будуть у захваті від нового костюма для тренувань. Форма з електродами Antilope надає стимулюючу дію на м'язи. Німецька компанія Wearable Life Science розробила костюм так, що 20-хвилинні заняття в ньому будуть порівнянні з трьома годинами звичайних тренувань. У всякому разі, так стверджують розробники.

Если вам требуется качественный комфортный и красивый женский спортивный костюм, по ссылке вы сможете оценить замечательные выгодные предложения от интернет магазина tatet.ua.

Крім того, що костюм Antelope реєструє інформацію про заняття, як більшість інших аналогів, він ще і використовує її. Ґрунтуючись на отриманих даних, ця інноваційна одежина активує електроди, які стимулюють активність різних м’язів, що збільшує інтенсивність тренування. Це нагадує імпульси, які мозок посилає в тіло.



Принцип роботи костюма заснований на технології електростимуляції м’язів, яка також застосовується у фізіотерапії. До речі, це не перший випадок, коли вона була використана в “розумному” одязі.

Перевага Antelope полягає в тому, що він тонкий, легкий і не оснащений ніякими проводами (все необхідне вшито в костюм). Це робить його ідеально відповідним для будь-яких спортивних тренувань, будь то бокс, футбол, або їзда на велосипеді. Варто відзначити, що портативність – це якість, якою може похвалитися далеко не кожна носим технологія.



Водонепроникний генератор Antelope Booster з’єднується зі смартфонами на базі iOS/Android через Bluetooth. За допомогою спеціального додатка користувач може контролювати імпульси і змінювати налаштування безпосередньо під час занять. У електроблок вбудована батарея, якої вистачає на 4 години тренувань.

Компанія Wearable Life Science нещодавно стала призером на виставці в Мюнхені, але проект Antelope ще не повністю реалізований. На сайті Kickstarter буде запущена кампанія для просування прототипу на стадію виробництва. Крім того, буде розказано більше подробиць про самий костюм. Його ціна поки не відома, але орієнтовно буде сановити 1 тисячу доларів.