Компанія Posh Mobile представила найменший у світі смартфон

Для тих користувачів, які втомилися від 5-дюймових смартфонів, що просуваються як "компактні" версії, у продажу на Amazon з'явився Posh Mobile Micro X S240. Він позиціонується виробником як найменший смартфон з представлених нині на ринку.

По посиланню http://rozetka.com.ua/euromart/ ви можете вигідно замовити смартфони, що поставляються компанією Euromart.

Як повідомляє видання 3DNews, фізичні розміри пристрою порівняні з банківською картою і становлять 89*48*11,7 мм, а важить сматфон всього 54 грами. Апарат оснащений 2,4-дюймовим екраном з роздільною здатністю 240x432 пікселів і двоядерним процесором MediaTek MT 6572M з тактовою частотою 1GHz. Щодо оперативки Posh Mobile Micro X S240 то цей параметр становить 512MB, а основна память – 4GB, також передбачений слот для карт microSD об’ємом до 32GB.



Компактний смартфон має основну камеру на 2MPix, а дозвіл фронтального сенсора становить 0,3 MPix. Батарея пристрою має ємність 650 маг і забезпечує автономну роботу протягом чотирьох годин в режимі розмови, а в режимі очікування може протянути до 180 годин. У цьому крихітному апараті встановлена операційна система Android 4.4 KitKat.

Дійсно, показники не можна вважати видатними, але для апарату подібних розмірів це можна пробачити.

Смартфон Posh Mobile Micro X S240 доступний зараз для купівлі на Amazon зі знижками. Так, версія в чорному кольорі обійдеться в 52,5 долара, а вартість модифікацій в блакитному, білому або рожевому кольорах корпусу складає 50 доларів. Після завершення акції ультракомпактний смартфон буде коштувати 90 доларів.