Білосніжні кар’єри по видобутку вапняку в Єгипті

В Єгипті, в провінції Ель-Мінья власники вапнякових кар'єрів вважаються головними роботодавцями в регіоні. На їх кар'єрах працюють близько 45 тисяч місцевих жителів, причому в основному неофіційно. Ці зачаровуючі і одночасно лякаючі кадри «добровільних каторжників XXI ст.» відобразив у своїй фотосесії Моса аб Ель-Шамі.

За свою буквально рабську працю тут людям платять від семи до тринадцяти доларів в день. Причому на видобутку вапняку працюють не тільки дорослі чоловіки, але навіть і діти. Вапняний пил, потрапляючи в організм через легені, може призвести до різних захворювань дихальних шляхів, однак у робітників із засобів захисту в наявності лише звичайні хустки і тканинні маски.



Частина вапняку розрізають на прямокутні блоки, які часто використовують у будівництві замість цегли.



Про дотримання техніки безпеки на вапнякових кар’єрах думають в останню чергу (на фотографії зображені не захищені частини електричних проводів, що перебувають під високою напругою)



Вапняк у порошкоподібному стані упаковують спеціальні картонні мішки. На території Єгипту на сьогоднішній день розташовується близько 1,5 тисяч подібних кар’єрів, де працюють понад 45 тисяч осіб.



Требуется быстро и акуратно нарезать компенсационные шви в бетоне? Продам электрический нарезчик швов, такая машина справится с любой самой твердой кристаллической породой, и даже стальной арматурой! Свяжитесь с нами на ukrsnab.com.ua.