Новий формат пікніка: ванна Dutchtub з пічкою для обігріву

Наближається літо, а це означає, що нарешті можна буде як слід відпочити. Вибратися на природу з друзями або родиною, з'їздити на море або ж просто на річку, і багато іншого. І відмінним варіантом також буде поплавати в басейні.

На сайті http://cheka.com.ua/ ви можете придбати печі каменки для бані і сауни, твердопаливні і електричні котли, ефективні засоби для догляду за опалювальними пристроями, і інші аксесуари.

Але басейн, на жаль, є далеко не у кожного. Можна, звичайно, встановити на вулиці і ванну-джакузі, це обійдеться дешевше. Але справа в тому, що придбати саму ванну – це лише частина вирішення проблеми, потрібно пам’ятати ще про те, скільки коштів піде на постійну оплату рахунків за води та електрики.

Ось чому така оригінальна ванна Dutchtub буде значно дешевшим, але не менш підходящим варіантом. Це ванна, яке буде підігріватися від звичайного багаття, головне запастися дровами.

Ванни з підігрівом Dutchtub створені голландським дизайнером Флорисом Шоондербееком в трьох модифікаціях: «романтична» Loveseat, призначена для двох, і «компанійські» Original і Wood, де помістяться четверо.



Власнику не треба ламати голову, як наповнити ємність гарячою водою, — до ванної приєднана спеціальна спіральна піч, яка розтоплюється дровами і підігріває рідину до потрібної температури. За рахунок рециркуляції відбувається необхідний теплообмін. Dutchtub Original і Dutchtub Loveseat виготовлені з нержавіючої сталі і поліестеру, армованого скловолокном. А зовні вона оббита деревом і на тлі трави і блакитного неба виглядає неймовірно органічно. Втім, як і на тлі снігових заметів. В будь-якій з цих ванн можна навіть зустріти Новий рік!

Варто зазначити, що це досить економна конструкція Наприклад, для підігріву води до 38°C в Dutchtub Loveseat потрібно 0,03 кубометра дров, а для підтримки такої температури — майже в два рази менше. Хоча мешканцям наших широт потрібно розраховувати кількість палива з поправкою на сильний мороз.

Коштує така ванна близько 6550 доларів. До речі відкритий вогонь можна використовувати і для приготування чого-небудь. Можна влаштувати барбекю і водну вечірку одночасно! Звичайно, після всього цього необхідно почистити попіл і інше сміття, але це досить невелика ціна за таку чудову ванну.