Портативний гриль Carson Rotisserie і рюкзак для пікніка

На вулиці весна, а виробники пропонують свої цікаві розробки для поточного сезону пікніків і відпочинку на природі, спокушаючи то оригінальним рюкзаком, що вміщує в себе шикарний набір столових приладів, то валізкою-грилем для приготування чудового шашлику на свіжому повітрі. Втім, обидва варіанти можуть стати чудовим подарунком, наприклад, на день народження, який не раз стане в нагоді згодом.

Зробити перше побачення на природі в повній мірі романтичним і незабутнім допоможе рюкзак для пікніка Picnic backpack, ексклюзивно доступний в американському онлайн-магазині подарунків RedEnvelope за ціною $80. Компактний рюкзак вміщує в себе повний набір столових приладь, від ножів, виделок, ложок, фужерів і тарілок на 4 персони до обробної дошки, серветок і різного типу «відкривалок». Крім набору посуду та інших речей оригінальний рюкзак для пікніка передбачає зовнішню кишеню для пляшки вина, покликаний довго зберігати потрібну температуру. А ще килимок-скатку: легкий, теплий і незамінний на природі.

Продукти, звичайно, доведеться купувати окремо за смаком гостей, яких планується запросити на пікнік. А в плані посуду Picnic backpack містить практично все необхідне для легкого сніданку, щільного обіду або романтичної вечері на природі.



Єдиним доповненням може стати лише портативний гриль – валізка від американської компанії Carson Rotisserie, якщо на пікніку планується готувати м’ясо або запечені на вугіллі овочі.

Портативний гриль Carson Portable Rotisserie Grill забезпечує, за обіцянкою виробника, відмінне приготування продуктів на вугіллі – чи то м’ясо, запечені овочі або спеціальні ковбасні вироби-напівфабрикати. При цьому досить компактна в переміщенні, майже «шпигунська» валізка в алюмінієвому корпусі в лічені хвилини перетворюється на місткий і універсальний бар-гриль для приготування смачних страв на природі.



Окремим моментом є автоматичне обертання продуктів на шампурах, реалізоване за допомогою вбудованого електродвигуна у верхній кришці і комплектного акумулятора 12 Ст. При бажанні або необхідності портативний гриль може бути підключений і до бортової електромережі автомобіля – в комплекті передбачений відповідний адаптер.

У 2011 році Carson Portable Rotisserie Grill став переможцем у голосуванні англомовних споживачів за кращий портативний вугільний гриль Barbecue & Grilling 2011 Readers’ Choice Award for Charcoal Grill, що проводиться регулярно ресурсом About.com. При цьому вартість міцного, але досить легкого алюмінієвого валізки з усіма приладдям для приготування є чималою. Вона становить від 719 доларів і більше – залежно від модифікації і комплектації.