Спортивний тренажер для розвитку левітації StrongBoard Balance

Тренажери – актуальні помічники для тих, хто стежить за фізичною формою на аматорському рівні або живе спортом на професійному рівні. При цьому більшість тренажерів традиційно можна розділити на пристрої активного типу, як у випадку з класичною біговою доріжкою, орбітреком або електронним велотренажером. І пасивного: чи то степ-валик, кадилак або інші, що представлені серед інших в асортименті тренажерів для пілатесу.

А як щодо тренажера, що дозволяє розвивати мистецтво левітації? Ну, якщо не левітацію, то, правильніше буде сказати рівновагу, вестибулярний апарат, силу, гнучкість і спритність у процесі фітнес-тренувань, причому з пропорційним навантаженням на різні групи м’язів? Саме так можна представити оригінальний пристрій StrongBoard Balance від молодої американської компанії StrongHold Fitness. Він створений у вигляді сендвіча з двох платформ з розташованими між ними чотирма міцними металевими пружинами.

Великим плюсом є те, що він портативний і не потребує електроживлення, або якесь спеціалізоване обслуговування, а займатись на ньому буде зручно у чудових спортивних костюмах, які можна придбати на http://gerasport.com/store/tracksuits по найкращій в Україні вартості.



Конструкція дошки StrongBoard Balance дозволяє тренуватися, використовуючи власний вагу тіла для опору в процесі вправ, зміцнюючи в першу чергу статичні стабілізуючі м’язи. І не потрібно робити якихось рухів, позитивного ефекту досягнути можна навіть просто стоячи на цьому оригінальному тренажері.

В процесі нескладних вправ типу присідань або віджимань ефективно навантажуються інші групи м’язів, тому такі заняття з StrongBoard Balance получаються більш складними і ефективними. В той же час тренажер доступними людям будь-якого віку і фізичного стану, від дітей та підлітків до літніх любителів фітнесу.

Втім, при бажанні, в мережі можна знайти чимало комплексів і більш складних вправ, для просунутих прихильників фізичного вдосконалення з використанням тренажерів різного типу. На сайті розробників оригінальний StrongBoard Balance представлений в двох типорозмірах – стандартному 45,7 х 66 х 25,4 см і міні 45,7 х 66 х 20,3 см, в декількох варіантах колірного оформлення, і з цінником від $269 до $329.