В Іспанії створили «розумний» матрац проти подружніх зрад

Іспанська компанія розробила «розумний» матрац з ультразвуковими датчиками, які реагують на рухи під час статевого акту. Як тільки хтось з подружжя захоче розділити ложе з сторонніми особами, його друга половинка зараз же отримає відповідний сигнал на мобільний телефон.

Для того, щоб ваш сон був міцним, комфортним і приємним, гляньте тут на чудові вироби з інтернет магазину “Імперія матраців”. Якісні ортопедичні матраци, топпери, футони від відомих виробників — у кожен дім!


Подружня зрада, або адюльтер, справа в нашому світі досить поширена. Причин невірності подружжя один одному можуть бути тисячі, і ми ні в якому разі не збираємося зараз міркувати на цю тему. Але нам би дуже хотілося вам розповісти про оригінальний матрац Smarttress, який розробили фахівці іспанської компанії Durmet. Вся справа в тому, що цей хитрий девайс насправді є свого роду приватним детективом, який денно і нощно стежить за особистим життям своїх господарів.



На думку виробників, саме завдяки Smarttress, багатьом сім’ям вдасться вчасно запобігти зраді і зміцнити свій шлюб, хоча подібна заява здається спірною.

Автором унікальної розробки для сну стала компанія Durmet з міста Ордес в іспанській провінції провінції Ла-Корунья. Власне виробник винайшов найважливішу частину – матрац з вбудованою електронною системою. Всередині конструкції, яка має, крім усього іншого, хорошими ортопедичними властивостями, розташовуються 24 ультразвукових датчики, які вловлюють зміну тиску в різних точках покриття і передають інформацію мікроконтролеру. Пристрій аналізує отримані дані і визначає, що саме відбувається на ліжку: наприклад, стрибають на ній маленькі діти, або ж «бавляться» дорослі.


Виявивши факт зради, контролер через спеціальний додаток посилає на смартфон сигнал тривоги і передає власнику відеозвіт про події в режимі реального часу.


Всі електронні компоненти, інтегровані в «розумний» матрац замасковані за допомогою захисного покриття і ніяким чином не виявляються ззовні.


До створення цього ліжка, що запобігає подружній зраді виробника спонукали нещодавно опубліковані статистичні дані, згідно яким іспанці названі самою невірною нацією в Європі. З’ясувалося також, що адюльтери найчастіше відбуваються в сімейних спальнях, саме тому розробники з Durmet і вирішили запропонувати споживачам ліжко, що не допускає перелюбства.


Звичайно, моральний бік питання залишається відкритим: чи захоче чоловік стежити за своєю дружиною, і чи захоче дружина дізнатися всю правду про свого не зовсім чесного чоловіка (чи навпаки)?


Вибір, звичайно, за ними. Але ж матрац можна використовувати не тільки для стеження, але ще і для ведення статистики про своє особисте життя. Навіть якщо ніхто не збирається нікому зраджувати, досить забавно спостерігати у вигляді графіків ситуацію, що складається навколо подружніх обов’язків і любові до своєї половинки.