Дивовижна шафа “Жук”, створена Янісом Страупе

Природа – невичерпне джерело натхнення, а коли до справи беруться дійсно досвідчені і краетивні майстри, які вміють працювати з деревом, все стає набагато цікавішим. За прикладом далеко ходити не потрібно: латвійський дизайнер Яніс Страупе (Janis Straupe) створив унікальну шафу у формі жука. Виглядає, погодьтесь, чудово!

Отож, представляємо вашій увазі незвичайну кабінетну шафу, виконану латвійським художником і дизайнером, потомственним мебляром-червонодеревником Янісом Страупе.

Зовнішній вигляд шафи, як бачимо, дуже оригінальний і за формою нагадує жука: гігантська дерев”яна комаха розташувалася на передній частині виробу, вона ж є дверцятами, за якими ховається безліч поличок і ящиків. Голова жука піднімається вгору, а крила розчиняються в сторони.

Меблі виглядають дуже вражаюче, хоча й трохи моторошно, втім мають масу позитивних якостей. Шафа досить функціональна і містка, з великою кількістю поличок для папок і канцелярського приладдя, одинадцятьма висувними шухлядками для паперів і документів, всі вони різних розмірів і форм. Окрім того у цій шафі є навіть барна секція, у вигляді винної стійки.



Шафа “Жук” зроблена з натурального дерева, а саме вільхи. Цей меблевий шедевр був представлений широкому загалу на авторитетній міжнародній виставці меблевого дизайну ще у 2005 році. Над його виготовлення пішло три місяці кропіткої роботи і праця не тільки самого дизайнера Януса Страупе, але і ще 11-ти помічників, майстрів по дереву зі студії «True Latvia». Також були залучені спеціалісти в області комп”ютерного 3D-моделювання, щоб допомогти меблярам створити максимально реалістичну скульптуру гігантського жука. В результаті і получився ось такий оригінальний предмет інтер’єру, натхненником якої стала сама природа.



Легка, витончена і елегантна шафа “Жук” створена для справжніх меблевих естетів. Вона гармонійно поєднує в собі такі важливі аспекти, як найвища функціональність і зручність, а також креативність і незвичність, вона буде високо оцінена навіть найпримхливішими експертами в сфері меблевого дизайну.

Цей унікальний виріб відмінно впишеться в найрізноманітніші інтер’єри – від багатих і шикарних до мінімалістських. При цьому саме в приміщенні, оформленому в стилі мінімалізм, даний предмет меблів стане центральним об’єктом інтер’єру кімнати, який незмінно буде притягувати погляди присутніх.

Хорошая мебель способна создать в доме идеальное гармоничное сочетание комфорта, эстетики и функциональности. Посему советую посетить интернет магазин Мандарин Мебель Одесса, где в широком асортименте представлены красивые качественные кухни, шкафы-купе, гостинные, спальни, и другая мебель.