Незвичайні столи від Duffy London

Будь-який предмет інтер'єру від студії дизайну Duffy London – це експеримент з геометрією, гравітацією і зовнішнім сприйняттям. Вироби відрізняються унікальними візуальними ефектами і, здавалося б, нереальною рівновагою, завдяки якому виникає образ просторової ілюзії.

Креативна команда британської дизайнерської студії Duffy London не перестає дивувати нас своїми новими творіннями. Дизайнерське бюро вже 10 років існує на ринку, використовуючи інноваційні екологічно чисті матеріали. Успішність їх продукції пов’язана з ретельною ручною роботою, а головне - бездонною фантазією дизайнерів.

Серед фантастичних предметів меблів особливу симпатію заробив дивовижний кавовий столик з кульками під назвою “Up Balloon Table” (фото вгорі). Вартість кавового столика становить 10 тисяч доларів, а всього випущено 20 екземплярів.

Сума, погодьтесь, чималенька, і далеко не кожен дозволить собі такий предмет інтер”єру. Зате на bc-stol.com.ua можна вибрати по набагато доступнішій вартості не менш оригінальні красиві і функціональні журнальні столики, обідні, компютерні, кухонні, письмові столи на любий смак.

Натхненням для створення “Up Balloon Table” послужив диснеївський мультфільм “Up” (”Вгору”). Ширяючі у просторі повітряні гелієві кульки підтримують скляну стільницю, не даючи їй впасти. Любитель додати в свої роботи щіпку ілюзії, Крістофер Даффі використовувала метал для виготовлення повітряних куль.

На перший погляд вони можуть здатися досить крихкими, але вся суть ідеальності продукції компанії Duffy London виражається в їх міцності та непорушності.

Не залишають байдужими і інші предмети меблів від цього дизайнерського бюро. Досить інфантильний і в той же час безмірно креативний стіл з кріслами-гойдалками називається “Swing Table”. Стільці міцно підвішені на металевих ланцюгах і точно не дадуть вам занудьгувати ні вдома, ні на роботі, створивши при цьому розслаблену атмосферу!



Вартість комплекту складає приблизно 11 тисяч доларів. Дизайнери, які створили його, надихнулися цитатою знаменитого письменника Джорджа Бернарда Шоу: «Ми перестаємо гратися не тому, що стаємо старшими, – ми стаємо старішими тому, що перестаємо грати».

А ось на розробку дивовижного столика “Abyss Table” (”Безодня”) пішов цілий рік. Хитромудра і деталізована робота з дерева і скла нагадує рельєф океанського дна.



Якщо ви хочете замовити такий столик ціною в 10 тисяч доларів, то знайте: заплановано всього 25 екземплярів, не більше, а виготовлення кожного займає два-три місяці. Випуск цього «глибоководного» столика виробники супроводжують цитатою з Фрідріха Ніцше: «І якщо ти довго дивишся в безодню, то безодня теж дивиться в тебе».