Новий б’юті-тренд: браслети для нігтів

Літо — найкращий час для освоєння нових трендів не тільки макіяжу, але і манікюру. Зустрічаємо нове віяння з Кореї, готове перетворити ваші нігті в чудовий ексклюзивний твір nail-мистецтва з ювелірним відтінком. І назва цього тренда — bracelet nails (браслети для нігтів).

Як зараз модно робити манікюр, педікюр, де можна отримати ефективні СПА-процедури для рук і нігтів, детальніше дізнайтесь на сайті beunique.kiev.ua.

Автором оригінальної техніки манікюру стала Ен Кунг Пак, майстер по дизайну нігтів родом з Сеула, яка раніше подарувала світові неймовірні “скляні нігті” з пластикових “осколків”, і які минулого року стали світовим трендом.

І на цей раз дівчина була настільки впевнена в успіху свого проекту, що відразу ж охрестила своє творіння майбутнім хітом K-beauty. І варто сказати, що кількість знімків, які можна знайти по хештегу #braceletnails в Instagram лише підтверджує цей факт.



Засновниця онлайн-бутіка корейської косметики Peach & Lily Алісія Юн теж передрікає тренду велике майбутнє.

“Мені подобається, що частина нігтя в даному випадку може бути покрита прозорим лаком і залишатися вільною, — каже вона. — Так можна розглянути кожну деталь браслета, не відволікаючись на яскравий відтінок і додаткові конструкції. Пам’ятаю, коли мені вперше зробили такий манікюр в салоні Unistella, я прийшла від нього у справжній захват”.



За словами Юн, спочатку Ен Кунг Пак черпала натхнення в браслетиках, які подруги роблять на вічну пам’ять.

“Я раджу використовувати для цього натуральні нитки і дрібні металеві елементи, щоб імітувати реальні браслети”, — додає Алісія Юн. У числі інших варіантів дизайну: стрази, ультратонкий дріт і навіть шматочки сухої трави — в залежності від того, куди поверне ваша фантазія.



“Але хочу одразу попередити, що це досить тривалий процес. Манікюр з браслетами може зайняти у вас від одного до трьох годин”, — попереджає Юн. Вартує того результат? Безумовно!



До речі, нещодавно на YouTube з’явився відеоролик із серії «100 років моди». Творці ролика, компанія Mode зробили відео про те, як змінювалася мода на манікюр за останні 100 років: від простих коротких доглянутих нігтів без покриття в 1916 році, і до сучасного креативного манікюру 2016-го.