Мотоцикл Sci-fi Bike, зроблений з металобрухту

Дивовижний мотоцикл по мотивам знаменитого фантастичного блокбастеру «Чужий» вдалося зібрати жителю Таїланду, використовуючи при цьому виключно відходи металобрухту.

Багатьом доводилося бачити звалище металобрухту, де валяється купа заржавілих залізяк, купи розбитих автомобілів, мотоциклів та велосипедів. Загалом видовище не з дуже приємних, особливо якщо це звалище знаходиться поряд з вашим будинком.

Можна, звичайно ж, скористатися вигідною пропозицією цветмет прием від компанії “Укрметсплав”, і отримати за це непогані гроші. Але є люди, які дивляться на весь цей брухт зовсім з іншого боку. Не як на сміття, а як на чудову можливість реалізувати свою буйну фантазію.

Одного разу, на таку купу металобрухту з захопленням дивився таїландець Roongrojna Sangwongprisarn. Художник і дизайнер-оформлювач за професією, він відомий в Таїланді тим, що ремонтує, здавалося б, не підлягаючі ремонту речі. Останнє творіння у стилі «відтворення зі сміття» просто вразило всіх оточуючих. Тільки людині з творчим мисленням і золотими руками під силу створити настільки неймовірний мотоцикл. Таїландець назвав свій дивовижний байк Мотоцикл «Чужий» Sci-fi Bike.



Зібраний цей оригінальний двоколісний монстр повністю з викинутого на звалище сміття. Зовні мотоцикл схожий на головного персонажа інопланетного монстра з серії кінофільмів «Чужі». Дещо моторошно виглядає, але, погодьтесь, дуже оригінально.

Мотоцикл ніколи не залишався без пильної уваги перехожих. Творець Sci-fi Bike проробив колосальну і дуже довгу роботу, так як мотоцикл складається з безлічі дрібних деталей, які перед застосуванням спочатку було необхідно очистити від іржі, вирівняти, підрізати, пошліфувати і ще багато іншого зробити. Підбір та пошук деталей зайняв багато часу.

Roongrojna Sangwongprisarn поки не готовий продати своє дітище. Ну, або принаймні, поки не знайшовся гідний покупець. Незважаючи на тяжкість металевої конструкції, яка прикрашає мотоцикл «чужого» і того факту, що робочі деталі двигуна були також знайдені на звалищах, технічні характеристики мотоцикла вийшли досить не поганими. Він залишається швидкісним, але через громіздкість — не дуже маневреним. Витрата споживання палива через важкість дещо збільшилася. Але метою конструктора був ефектний зовнішній вигляд, чого він незаперечно домігся.

У найближчому майбутньому Roongrojna Sangwongprisarn збирається виставити своє творіння в магазині творчої продукції в Бангкоку, як яскравий приклад того, що можна дати друге життя будь-якому потрібному предмету.