«Розумна» валіза-трансформер, яку неможливо втратити

Дизайнери змогли вирішити проблему занадто великих і дуже маленьких дорожніх валіз, створивши принципово нову конструкцію з можливістю трансформування. У складеному стані нову валізу можна носити навіть під пахвою, а по своєму функціоналу вона може потягатися з "розумними" гаджетами.

Хороша валіза – річ, необхідна кожному мандрівникові. Сьогодні на ринку можна знайти найнеймовірніші пристрої для перенесення поклажі. А якщо ви бажаєте хороший купити чемодан у Києві, то раджу на

monopol.com.ua придбати відмінної якості німецькі моделі Monopol, що пропонуються по найкращій вартості в інтернет магазині monopol.com.ua.

Проте всі вони мають один істотний недолік – займають занадто багато місця тоді, коли це не потрібно. Саме цю проблему змогли вирішити дизайнери, які розробили новий «розумний» чемодан, що отримав назву Néit.

Зроблена валіза Néit з полікарбонату - надзвичайно міцного сорту пластику. Каркас у конструкції алюмінієвий. Це робить валізу дуже легкою і досить міцною. Окремо слід відзначити дизайн фактури. Якщо як слід придивитися, можна помітити, що корпус Néit нагадує панцир броненосця. Такий підхід був обраний також не просто так. Саме така фактура з точки зору фізики вважається однією з найбільш міцних і надійних.

Творці Néit і вирішили проблему мобільності валізи. Домогтися цього вдалося завдяки тому, що валіза може складатися, і тоді вона скоїрочується до 30% від свого максимального розміру. Таким чином, купуючи один чемодан мандрівник завжди мати під рукою сумку необхідного розміру.



Номінальний обсяг Néit становить 90 літрів. Частково складена валіза вміщує в себе вже 38 літрів і місця займає набагато менше. Стоїть і “ходить” Néit на чотирьох подвійних обертових коліщатках. Тягнути за собою цю конструкцію можна за допомогою висувної регульованою рукоятки.

Варто згадати, що у валізу інтегровані датчики з підтримкою технологій Bluetooth і GPS. З їх допомогою можна синхронізувати роботу Néit зі смартфоном власника валізи, на який ставиться однойменний додаток, який дозволяє відстежувати місцезнаходження багажу. Таким чином, втратити багаж в аеропорту або на вокзалі стане просто неможливо.