Як повернути частину грошей за покупки в інтернет-магазині?

Купуєте в інтернет-магазинах? Дізнайтеся, як отримувати додаткову вигоду та ще й заробляти на цьому.

Як відомо, на сьогоднішній день віртуальному шопінгу  надають перевагу все більше людей. Багато з них будують на цьому свій бізнес, а оскільки у даному випадку ніяк не обійтись без створення інтернет магазину, раджу цю серйозну справу довірити досвідченим фахівцям з shop.zteel.com.


Що таке кешбек?

Кешбек – це відмінний спосіб повернути собі певний відсоток або фіксовану суму грошей, які ви витратили, здійснюючи покупки в Інтернеті. Дослівно з англійської cashback перекладається як «повернення готівкових коштів» (cash – готівка, гроші; back – повернення).

В Україні найбільш динамічно розвивається сервіс Smarty.Sale. На сьогоднішній день він вже працює з величезною кількістю локальних і міжнародних магазинів (за останніми даними їх близько 500). Серед найбільш популярних торгових майданчиків, з якими співпрацює сервіс, можна виділити AliExpress, що набрав на сьогоднішній день небачених торгових оборотів серед українських користувачів, а також відомий інтернет-аукціон eBay.

Слід також зазначити, що використовуючи цей сервіс, можна повернути собі частину грошей за покупки абсолютно різного характеру, починаючи від дитячих іграшок і закінчуючи дорогою побутовою технікою.


Як це працює?

Принцип роботи Smarty.Sale досить простий – торговельні майданчики, які співпрацюють з ним, платять тільки за ті замовлення, які були зроблені при переході через сайт Smarty.Sale. Після здійснення покупки частина цих грошей повертається користувачу (середній розмір кешбека становить від 5 до 50%).

Щоб почати роботу з сервісом, вам потрібно пройти просту реєстрацію та підтвердити обліковий запис. Після цього ви отримаєте доступ до сторінки з магазинами-партнерами. Ось в принципі і все, перейшовши в магазин, який вас цікавить, вам залишиться лише вибрати необхідний товар і здійснити покупку.

Після того, як покупка була оформлена, у вашому особистому кабінеті сервісу ви зможете побачити кількість нарахованого вам кешбека. Вивести накопичені вами кошти можна буде через деякий час (не більше 30 днів). До речі, здійснювати покупки необхідно тільки в тій вкладці, яку ви відкрили з сайту сервісу Smarty.Sale, в іншому випадку система не може нарахувати вам кешбек.

Вивести з особистого кабінету кошти можна кількома способами: через мобільний телефон, електронні гаманці Яндекс.Гроші і Webmoney, а також карту Приват або будь-якого іншого банку Visa/MasterCard також карту Приват . Примітно, що всі магазини-партнери перевіряються на надійність і працездатність адміністрацією Smarty.Sale, щоб гарантувати отримання кешбека.

Кожен користувач Smarty.Sale може заробити. Формула досить проста і досить популярна у всьому світі – запрошуйте друзів і отримуйте відсотки з їхніх покупок на свій рахунок. За відгуками в соціальних мережах, реально заробляти 1-2 тис. грн. в місяць. І, звичайно ж, чим більше друзів ви залучаєте до сервісу – тим більше стабільніше стає ваш заробіток