Жива проекція Le Petit Chef розважить гостей ресторану

Проведений у ресторані час повинен запам'ятатися відвідувачам не тільки смачними стравами і чарівними десертами типу шоколадної квітки, що дивовижним чином розкривається, але і приємними емоціями у сфері візуального та аудіо сприйняття.

У свою чергу, забезпечити такі емоції можна традиційними способами – добре підібраною музикою і ефектно оформленої обстановкою. Або нетрадиційними, реалізованими за допомогою новітніх технологій. Наприклад, як щодо смішної відео-постановки, яку кожен клієнт ресторану міг би спостерігати на власному столі в очікуванні замовлених страв?

Саме цей варіант запропонували до використання власникам ресторанів дизайнери студії SkullMapping, розробивши за допомогою відео-меппінга, 3D анімації та технологій захоплення руху забавний сюжет під назвою Le Petit Chef, покликаний розважити відвідувача, що зробив замовлення і очікує подачі страв.

Відео-меппінг, захоплення руху... Звучить грізно і незрозуміло – а виглядає весело і забавно. Який же сюжет сценки Le Petit Chef?

На представленому нижче відео можна оцінити, як перед клієнтами ресторану, що розташувалися за столиком буквально оживає поверхня столу, тарілка, виделка. Далі з’являється прихований люк, звідки вибирається і вітає свого замовника мініатюрний шеф-кухар Le Petit.

Цей мультяшний кухар демонструє прихований в центрі тарілки гриль, а на віртуальному вогні починаєтья приготування такого  віртуального замовленого біфштекса. Кухар перевертає м’ясо, додаючи до нього овочі і здійснюючи при цьому масу смішних, незграбних і найнесподіваніших дій. Це варто побачити!


Віртуальне дійство розраховане на те, щоб розважити і зайняти одиноких відвідувачів ресторану. А також тих, хто приходить удвох або компанією, але не має бажання спілкуватися.

Зображення на стіл і на порожню тарілку клієнта проектується закріпленими над столом і попередньо налаштованими проекторами. І виглядає це все дуже яскраво і жваво.

Звичайно, жива проекція або відео-меппінг не виключають використання традиційних методів створення цікавої обстановки в ресторані. Обстановки, яка може залучати і чарувати, повертаючи глядача в казкові часи дитинства (як в токійському ресторані Alice In Wonderland, про який ми розповідали раніше).

Бренд «Apach» - це найвищої якості професійне, надійне обладнання для кафе, ресторанів, а саме - теплові, холодильні, посудомийні, пакувальні агрегати, барні аксесуари, які суттєво полегшать працю персоналу, зроблять ваш заклад більш прибутковим і відвідуванішим.