Lopifit — перший у світі велосипед, поєднаний з біговою доріжкою

Вам доводилося розминатися на біговій доріжці перед тренуванням? Якщо так, то, можливо, ви іноді ловили себе на думці, що було б добре урізноманітнити монотонний біг красивими пейзажами. Судячи з усього, подібні думки відвідували і винахідника незвичайного велосипеда Lopifit.

Ця конструкція є оригінальним синтезом між велосипедом і біговою доріжкою. Фактично ви бігаєте, щоб їхати. Ось такий цікавий принцип у цього пристрою. Електровелосипед Lopifit — відмінне рішення для людей, що люблять спорт і прогулянки. Тепер можна сміливо ще більше поєднувати приємне з корисним!

При цьому ви можете просто йти і мило розмовляти з вашим візаві або ж прискорити темп, щоб позмагатися в дружній компанії. Ваш «пішохідний» Lopifit готовий до будь-якої швидкості, на яку ви здатні.

Розробники Lopifit кажуть, що цей гібрид велосипеда і бігової доріжки дає можливість збільшити навантаження, оскільки вправи проходять на свіжому повітрі. Таке тренування, звичайно, принесе більше користі, а заодно ваш організм насититься киснем.



У нового девайса є електричний мотор Quantum, що слухняно “пробуджується” при перших же кроках по біговій доріжці. Причому швидкість пересування “їздця-бігуна” в 4 рази перевищує швидкість при звичайній їзді на велосипеді. Коли людина планує з’їжджати з гори, двигун відразу відключається, а потім відбувається автоматичне перемикання на режими “крен” і “гальмо”.

Lopifit має орієнтовний запас ходу без зарядки на 55 кілометрів. Також у ньому передбачені: вантажна стійка, світлодіодні освітлювачі і індикатор заряду батареї. Придбати велосипедний пристрій Lopifit можна за 2147 доларів. Зараз випущені моделі в 6 кольорах.

Сумнівів немає — цей винахід поклав початок нової епохи в ніші електровелосипедів. І багато цінителів здорового способу життя вже стали щасливими власниками цієї чудо-техніки!


Ласкаво просимо до інтернет магазину Заря, де представлено великий вибір велосипедів, електровелосипедів, електроінструменту, спортивних товарів, мінітракторів, мотоблоків, іншої ефективної сільськогосподарської техніки і запчастин.