«Світло у кишені» або плоска лампочка для екстрених ситуацій

Зі своєю близькою дорогою людиною завжди хочеться ділитися найкращим і найприємнішим, і всі блаженні моменти зазвичай ми пам'ятаємо і дбайливо зберігаємо. А як подарувати коханому (коханій) світло?

Ймовірно, комусь може здатися, що свічки набагато романтичніші, ніж сучасні світлодіоди і лампи, до яких ми всі звикли. Такі вже стереотипи нашого суспільства, до яких нас привчили. Тепер же дизайнери намагаються дати нам зрозуміти, що і неприроднє світло може дарувати приємні, світлі емоції.

Ця оригінальна лампочка була задумана дизайнером Harc Lee як раз для того, щоб подарувати коханій людині світло. Вона має дуже невеликі розміри, та до того ж ще й є плоскою, тому її можна прибрати в гаманець або просто вкласти в зошит. Не просто ж так ця лампочка отримала назву «Світло у кишені» - її і справді можна тримати в кишені, а, діставши звідти, дуже здивувати свого друга або подругу.

Достатньо світла така лампочка дати не в змозі, для хорошого освітлення ось тут nasvitlo.com/shop/category/nastilni-lampi_ca можна придбати якісні настільні лампи, але зате вона, за словами Harc Lee дарує незабутнє відчуття близькості з коханим.



А ще дизайнери пишуть, що в екстрених ситуаціях (наприклад, ліфт, що застряг, чи темний перехід), ця лампочка може надати вагому допомогу і стати чимось на зразок ліхтарика. Її можна тримати в руці, поставити на стіл замість свічки або навіть підвісити кудись в кімнаті. Принцип роботи пристрою простий – лампочка загоряється, як тільки ми «піднімаємо» її у вертикальне положення. Всередині неї знаходиться мініатюрна батарейка, яка і дозволяє їй працювати до 12 годин.

А ось який варіант плоскої лампочки запропонував кореєць Чоонхвін Кім (Joonhuyn kim).



Нічого складного, але тепер лампочка займає менше місця, якщо йдеться мова про перевезення крупної партії, вона не покотиться, і не впаде зі столу, а також легко дістається з рота, якщо відбувається демонстрація неймовірних можливостей людського інтелекту :)