Названо 5 кращих продуктів для очищення організму

Щоб очистити організм від токсинів, зовсім необов'язково дотримуватися суворої дієти і морити себе голодом. Експерти назвали продукти харчування, які покращують метаболізм, насичують організм вітамінами і виводять шкідливі речовини.

Журавлина.

Ця ягода являє собою один з найсильніших натуральних антибіотиків, а також є відмінним противірусним засобом. Крім цього журавлина має здатність очищати сечовий міхур, перешкоджає утворенню злоякісних клітин, очищає судини від бляшок і тромбів.

Для виведення шлаків з організму журавлину рекомендують регулярно включати до щоденного раціону у вигляді соку, морсів, варення або у свіжому вигляді з цукром.


Авокадо.

Цей продукт багатий глютатіоном – речовиною, здатною блокувати багато небезпечних канцерогенних речовин, ефективно розвантажуючи печінку. За словами лікарів, авокадо сприяє нормалізації рівня холестерину, покращує роботу органів шлунково-кишкового тракту, а також добре постачає кисень. Авокадо можна вживати як в свіжому, так і в сухому вигляді, а також у вигляді олії.


Яблука.

Ці популярні фрукти приводять в норму роботу органів шлунково-кишкового тракту, так як є багатим джерелом клітковини і пектину. Яблука підвищують апетит, сприяють виробленню шлункового соку, а також допомагають забути про запори. Крім цього яблука здатні знищувати віруси, що викликають грип А, дизентерію та золотистий стафілокок.

Яблука краще їсти свіжими, причому разом з шкіркою, але можна і у вигляді соку, тертими або як компот.


Ріпчаста цибуля.

Вона є багатим джерелом фітонцидів, здатних знищувати багато небезпечних грибків і бактерій буквально в лічені секунди. Цей корисний овоч покращує травний процес і засвоєння корисних мікроелементів, підвищує апетит. Велика кількість сірки, що міститься в цибулі, знешкоджує і знищує всі шкідливі речовини в організмі.

Цибулю найкраще вживати у свіжому вигляді або у вигляді спиртової настоянки.


Часник.

Експерти повідомляють, що один зубок часнику містить більше 400 корисних для організму речовин, які сприяють ефективному очищенню судин, зниженню рівня холестерину. Більш того, часник допомагає боротися з бактеріями, які викликають рак головного мозку, а також знищує хелікобактер – причину виразки шлунка. Цей овоч вбиває глисти, а також позбавляє від дифтерійної і туберкульозної палички. Часник рекомендується вживати у свіжому вигляді.

Зберегти міцне здоров”я, красу і довголіття, щодня повноцінно насолоджуватись життям - природне бажання кожної людини. А щоб наблизити цю мету до її реалізації, раджу вступити до лав Коралового Клубу, це міжнародна спільнота щасливих, самодостатніх, а головне - здорових людей. Ставши учасником цього проекту ви маєте змогу випробувати на собі унікальну програму очищення організму, аналогів якої нема у світі!