Молодята зіграли весілля в стилі Шрек

Більшість закоханих пар, які готуються до шлюбу, мріють про традиційну романтичну церемонію. Наречена довгий час підбирає біле весільне плаття, бажаючи виглядати в ньому справжньою принцесою. От і 30-річна Хайді Коксшалл не стала винятком, але з однією маленькою обмовкою: її незвичайний весільний образ запозичений з популярного мультфільму 'Шрек', це образ Фіони, яка, як відомо, принцеса незвичайна, і вночі перетворюється на зеленого огра.

Вибирайте подарунки на весілля в superpupers.com, адже тут представлено не якийсь китайський ширпотреб, а дійсно вишукані оригінальні дизайнерські речі на любий смак. А ще тут можна замовити чудові персоналізовані подарунки, погодьтесь кожна молода пара хотіла би отримати такий крутий перзент!

Хайді та її наречений, 42-річний Пол Беллас (Paul Bellas), вирішили на своєму весіллі виглядати, як персонажі мультфільму студії ‘Dreamworks’. Наречений перетворився в зеленого огра Шрека з допомогою гриму, почепивши вуха-трубочки і кошлаті накладні брови.



Їхній чотирирічний син Лев (Leo) вбрався Ослом (Donkey), кращим другом Шрека. Інші гості теж постали в костюмах різних казкових персонажів.

Щаслива пара зв’язала себе узами шлюбу в готелі ‘Radisson Blu’ в Сент-Хелиере, Нью-Джерсі (St. Helier, Jersey).

Беллас, який займається будівельними роботами на посаді субпідрядника, розповів, що прожив разом з Коксшалл п’ять років, перш ніж їх син, Лео, великий любитель Шрека, не надихнув їх, нарешті, офіційно зареєструвати стосунки. Беллас говорить: ‘Лео дивився Шрека на DVD, якого просто обожнює, і Хайді сказала мені, що було б непогано, якби ми зіграли маленьке весілля в дусі Шрека’.

Пол Беллас вважав, що мультфільми про Шрека намагаються донести ідею про те, що зовсім не має значення, як ти виглядаєш і яке положення займаєш, і що важливо цінувати справжню любов. Саме тому він дав свою згоду на проведення такого оригінального ‘зеленого весілля’. Втім, незвичайну ідею в один голос підтримали всі гості молодят. Хайді, яка власноруч зробила костюми нареченого і нареченої, на додаток вирішила здивувати всіх 60 гостей справжністю свого образу Фіони, і погодилася на півтори години нанести зелений макіяж на все тіло.

Коксшалл, тверезо оцінюючи свою зовнішність, заявила, що не є найстрункішою леді на світі, тому з неї вийде дуже навіть пристойна Фіона. У її обранця, звичайно, виявилося не таке пухке обличчя, як у Шрека, але Беллас все одно виглядав цілком реалістично.