Охоронця Адель визнано новим секс-символом

Завдання Пітера ван дер Віна — захищати Адель, він її охоронець. Але, схоже, від натовпу прихильниць скоро доведеться охороняти не зіркову співачку, а самого Пітера. Чоловік буквально звів з розуму фанатів Адель своєю привабливою зовнішністю!

Схоже, все, за що береться співачка Адель, відразу стає мега-мега-мега успішним і популярним. Не вірите? А чий тоді новий альбом за кілька годин побив всі рекорди і став найбільш розпроданим в історії американської та британської музики, чиї пісні не сходять з перших сходинок хіт-парадів, на композицію якого виконавця популярні актори вирішили зняти свою версію кліпу і т. д...?

І ще - охоронець якої співачки всього за два тижні звів з розуму інтернет і став новим секс-символом? «Охоронець Адель підкорив інтернет-користувачів», «Адель скоро доведеться захищати свого охоронця від закоханих фанаток», «Блакитноокий охоронець Адель визнаний новим секс-символом» - і це лише мала частка заголовків, що прикрашають світську хроніку західних ЗМІ за останні кілька днів!

Звичайно ж, професійний охоронець, якого можна замовити у фірмі www.topguard.ua, повинен бути непомітним, щоб бездоганно виконувати своє головне завдання - у будь-який момент захистити життя довіреної йому персони.



Виявляється, лауреат десяти премій «Греммі», нагород «Оскар» і «Brit Awards» – співачка Адель передбачала такий ажіотаж навколо своєї персони, пов’язаний з виходом нового творіння після тривалої перерви, посилила заходи безпеки і, як завжди, зробила це бездоганно.

Але от біда – після того, як фотографії виконавиці замиготіли в новинах на популярних сайтах, жіночу половину шанувальників стало все більше цікавити не зображення своєї улюблениці, а симпатичний хлопець-охоронець, що завжди перебуває поруч.

Отож, знайомтесь – спокій Адель охороняє уродженець Нідерландів Пітер Ван дер Він!



Примітно, що його попередньою работодавицею була сама Леді Гага, але мабуть на тлі її епатажності, нікому не вдалося розпізнати новоявленого секс-символа трохи раніше.

І вже під сумнівом той факт – чи справиться Пітер зі своєю роботою, бо бути непомітним і забезпечувати безпеку своєї підопічної він не в силах, а популярній виконавиці незабаром доведеться самій вставати на захист свого охоронця.

Між тим, закохані інтернет-користувачі вже встигли з’ясувати, що Пітер Ван дер Він довгий час захоплювався бодібілдингом, а десять років тому – у 2005-му навіть став переможцем конкурсу «Містер Європа»!