Концепт мікроавтобуса-трансформера Split&Go

Коли люди можуть дозволити собі розкіш володіння двома транспортними засобами, найчастіше вони вважають за краще купити один автомобіль для пересування по місту, а інший, для більшої універсальності, для заміських подорожей.

Концепт-кар Split&Go, був розроблений спеціально для тих, хто воліє мати тільки один автомобіль, але ніяк не може визначитися з вибором, що придбати, седан або позашляховик.

Одна частина цього футуристичного концепт-кара зроблена у вигляді невеликого двомісного автомобіля, що ідеально пыдходить для пересування в жвавих міських потоках. Але, що робити, якщо вам потрібно перевезти велику групу людей, або ви зважилися на тривалу подорож в гонитві за пригодами?



Тут на виручку прийде передбачений конструкцією додатковий модуль. При цьому довжина автомобіля збільшується майже у 2,5 рази перетворюючи його у досить місткий мікроавтобус. Таким чином створюється додатковий простір для зберігання багажу та додається ряд сидінь. Незважаючи на довжину кузова, автомобіль, завдяки двом керованим осях, в цілому дуже добре керований.



Варто зазначити, що цей оригінальний автомобіль-трансформер оснащений екологічним і економічним електродвигуном. На даний момент, деякі відомі компанії в області комерційних перевезень проявили зацікавленість, і здійснюють підтримку у реалізації даного проекту.


http://pereoborudovanie.zt.ua/