Левітуючі ручки для шанувальників Star Wars

Надихнувшись культовим блокбастером, французький бренд класу люкс S. T. Dupont представив омріяні всіма шанувальниками «Зоряних воєн» оригінальні предмети колекціонування. Ними стали чотири унікальні ручки: X-Wing, Tie Fighter, Light Saber Darth Vader і Light Saber Yoda, дві останні з яких здатні левітувати за допомогою використання магнітного поля.

«Колекція Star Wars була натхненна як світлою, так і темною стороною Сили, обидві з яких підтримують незмінну рівновагу. Духи джедаїв і ситхів приєдналися до майстрів золотих і срібних справ, а також майстрам по виробництву футлярів S. T. Dupont, які створили ці чудово виконані вироби. Колекція Star Wars порадує собою шанувальників різного віку, нагадуючи нам, що втілення чого-небудь компанією S. T. Dupont символізує всі ті почуття, які виходять за рамки часу, передаючись від покоління до покоління», — прокоментували нову колекцію в S. T. Dupont.

Погодьтесь - чудовий подарунок для мужика, якщо тільки не стримає ціна. Справа у тому, що вартість кожного такого екземпляра становить $25000. За цю ж суму грошей можна купити пристойний новий автомобіль!



Астрономічна ціна пояснюється просто, адже ця пір’яна ручка зроблена з надзвичайно дорогих матеріалів, таких як паладій і родій, а на її кінчику красується 2-каратний зелений топаз. Всього було зроблено вісім ручок S. T. Dupont Fountain Pen.

Ця ручка дійсно виглядає як світловий меч, але найцікавіше в ній — це те, що її підставка літає в буквальному сенсі слова. Це неймовірне і приголомшливе видовище! Єдина сила, яка утримує підставку в повітрі, — це магнетизм, який створює ефект левітації. Кругла підставка для ручки Fountain Pen приймає стійке становище над платформою в її гравітаційному полі без безпосереднього контакту з платформою.