Концептуальні модульні меблі-трансформери Boxetti

Багатьом з нас знайома ця проблема – квартира начебто велика, а місця все одно не вистачає. Роландс Ландсберг, слідуючи трьом основним універсальним принципам – функціональним можливостям, просунутим технологіям і сучасній естетиці мінімалізму, розробив дивовижну колекцію меблів Boxetti, тим самим вирішивши цю проблему економії місця.

Відразу потрібно зазначити, що дана колекція є лише прототипом, і у продажу їх наразі нема, зате вже зараз можна скористатися послугою мебель на заказ від студії «Инсайт» і отримати чудові функціональні шафи-купе, комоди, гардеробні, прихожі, кутові шафи.

Кожен з модулів колекції Boxetti розроблений так, щоб досягти максимальної ефективності згідно вимог функціональності і комфорту. Істотною частиною концепції дизайну, є здатність модулів перетворитися в компактні блоки, створюючи чистий, вільний і в той же час зручний інтер’єр без зайвих предметів. Якість матеріалів, а так само структурних і технологічних рішень, що використовуються в колекції Boxetti робить колекцію ексклюзивною.

Стандартна комплектація модуля спальні — складне двоспальне ліжко з дистанційним управлінням, разом з вбудованою тумбочкою. Модуль обладнаний вбудованим світильником і панеллю спеціального освітлення над ліжком.



Стандартна комплектація Boxetti Practice ідеально інтегровала у собі всі функції робочого простору – стіл, книжкові полиці, і ніша для відпочинку у вишляді сидіння з м’якою поролоновою прокладкою, обшита натуральною шкірою або тканиною, м’якою поролоновою прокладкою і приспосабливаемой поверхнею для комп’ютера.

Boxetti Lounge об’єднує всі основні функцій житлової зони – у відкритому положення це тримісний диван, а два блоки служать журнальним столиком. Диван з поролоновою прокладкою, обшитий натуральною шкірою або тканиною. У закритому положення модуль може використовуватися як поверхня столу.

Boxetti Lunch багатофункціональний кухонний модуль, який містить все необхідне кухонне обладнання.



Стандартна комплектація модуля складається з робочого столу з вбудованими простором для посуду та набори ножів. Частина головної поверхні є автоматично висувною з вбудованими раковиною й змішувачем. Висувна поверхня обладнана датчиками безпеки, що автоматично перестають закриватися, при виявлення руху руками. Модуль обладнаний висувним браними кріслами, передбачено місце для вбудованого холодильника, набір полиць для вина, два ящики і два контейнери для сміття.