Незвичайний будинок-калейдоскоп з різнокольоровими балконами побудували біля Парижа

Примітний серед інших багатоповерхових будівель своїм оригінальним дизайном дім "Сеген" (Seguin) від архітектурного бюро Бернарда Бюлера (Bernard Bühler Architects) розроблений для прикраси важливої частини міста Булонь-Бійанкур (Boulogne-Billancourt), Франція.

На сайті www.viknaonline.com.ua ви можете ознайомитись з діяльністю компанії “Вікна Онлайн”, а також замовити оригінальні різноманітні види балконів і лоджій.

Так завдяки своїй геометрії та розміщенню будівля добре проглядається з усіх сторін, а за рахунок застосування на вікнах і балконах кольорових стекол будівля набуває вигляду “калейдоскопа” і піднімає настрій.

Багатоквартирний будинок Seguin виконаний у формі трапеції і прекрасно вписується у частину кварталу. У будинку, площею 1965 кв. м налічується 29 квартир різної площі і завдяки архітектурним рішенням бюро Bernard Bühler Architects вікна кожної квартири виходять на дві або три сторони, завдяки чому приміщення добре освітлюються днем за рахунок природного освітлення, а також забезпечується хороший огляд, як на околиці, так і на внутрішній дворик з садом.



Але, мабуть, найбільш цікавим рішенням є дизайн будинку, який дозволяє дому Сеген виділятися серед інших в кварталі. Дві стіни будинку пофарбовані в сірий колір, а віконні прорізи різних розмірів (деякі мають ще і виступи) - в червоний, що створює певний контраст, роблячи його більш виразним і помітним. Вікна оснащені різними за кольором світловими фільтрами з міцного скла. Дві інші сторони, які виходять на південно-захід з видом на невеликий внутрішній сад, мають балкони різноманітних форм і в якості огорож балконів використовуються також листи різнокольорового скла.

Завдяки такому підходу у кожного господаря квартири є свій індивідуальний стиль його апартаментів, що не може не радувати. А завдяки прекрасному розміщенню будинку в місті забезпечується прекрасний вид з балконів і вікон. З західної сторони будинку Seguin відкривається вид на культурний центр міста. А щоб забезпечити недоторканість приватного життя цього унікального будинку, рівень першого поверху піднято на 80 см від землі, завдяки чому, перехожі не можуть проникати поглядом у вікна квартир мешканців.