“Валізна” вінтажна колекція меблів від Restoration Hardware

Ці чудові інтер'єри, складені з вінтажних предметів меблів і декору – творча робота фахівців з британської студії дизайну Restoration Hardware, стала презентаційними експонатами відомої компанії. Старе дерево кораблебудівних порід, раритетні деталі, шкіра і декоративні елементи створили затишну і самобутню атмосферу кабінету і спальні лінії Richard’s Trunks.

Ми вже не раз писали про те, що вінтаж (vintage) на сьогоднішній день є одним з найбільш актуальних напрямків у дизайні інтер’єрів. В вінтажній обстановці немає майже ніяких правил – ультра-нове тут сміливо комбінується з елементами дня вчорашнього і навіть позавчорашнього або, навпаки – в інтер’єр, всі елементи якого прийшли до нас з минулих століть, агресивно впроваджуються або інтелігентно інтегруються в яскраво виражені прикмети сучасності.

Меблі тут не бояться здаватися незвичайними і навіть трохи «божевільними», в надії на ідеальне відчуття стилю і почуття гумору у її власників і їх гостей.



Restoration Hardware - компанія, яка має досить багато цікавих експонатів. Колекція Richard’s Trunks представляє серію унікальних вінтажній меблів, виконаних з використанням старої деревини корабля, який колись належав британському мандрівникові Тому Річардсу (Tom Richards).

Скрині, столи, книжкові стелажі, кабінети, ліжка та дивани, виготовлені у формі вінтажних валіз, справляють фантастичний ефект, доносячи до глядача і безпосереднього користувача енергетику подорожей. Крім естетичної цінності, всі предмети колекції є ергономічними, функціональними і місткими.



Прихильність єдиним обраним стилем «вінтаж» не може не вітатися і не бути відзначена його справжніми цінителями. Однак автори колекції впевнені в тому, що навіть один з цих предметів, поставлений в спальні, вітальні, передпокою або кабінеті, додасть будь-яку з вибраних вами просторів ту саму частку «спецій», яка необхідна для прояву індивідуальності мешканця квартири або офісу.

Комод - невід”ємна частина житлового інтер”єру і окрім свого головного функціонального призначення, виконує і важливу декоративно-естетичну функцію. У цьому контексту зверніть увагу тут lux-mebli.net/g1056618-komodi на великий асортимент чудових комодів, виготовлених з натуральної деревини, і представлених в магазині меблів “Люкс-Меблі”.