Пристрій Duofertility допоможе обрати найкращий час для зачаття малюка

Згідно зі статистикою, приблизно одна з шести пар у всьому світі, мають проблеми з зачаттям дитини. Як вважають медики, ґрунтуючись на результати численних досліджень, ці проблеми найчастіше пов'язані з температурою тіла майбутньої матусі.

А от чому виникає температура при вагітності, її різновиди, і як її можна збити, дізнайтесь на сторінках сайту “Я - матуся!”

Минулого року компанія з Великобританії розробила пристрій під назвою «DuoFertility», який з великою точністю може визначити період, коли настає найзручніший момент для зачаття дитини. На доказ того, що цей пристрій працює, керівництво компанії пропонує повернення грошей, якщо вагітность не буде досягнуто протягом 12 місяців.

Апарат «DuoFertility» складається з невеликого датчика і зчитуючого ручного приладу, який збирає дані по бездротовій мережі. Датчик, діаметром 3 см, кріпиться під рукою, і записує температуру жінки 20000 разів на добу. Така процедура допоможе виявити зміни температури, з точністю до тисячних долей градуса.



Ряд алгоритмів, які занесені в програму цього приладу, допоможуть визначити день овуляції з точністю 99 відсотків, а також з точністю до шести днів, у поєднанні з додатковими умовами народжуваності, такими як гінекологічні захворювання, менструальний цикл та іншою інформацією, яка впливає на запліднення.

У будь-якому випадку дані передаються від датчика до зчитувального пристрою, дозволяючи користувачеві з урахуванням майбутньої народжуваності, спланувати романтичний вечір в потрібний час. Також, можна переглянути додаткову інформацію про свій менструальний цикл, просто підключивши апарат до комп’ютера, або отримати детальний звіт від одного з фахівців компанії з виробництва «DuoFertility». Вартість пристрою становить 495 фунтів.

А ось ще один високотехнологічний девайс для майбутніх матусь. Тепер дізнатися про вагітність можна за допомогою електронного пристрою – USB-тесту. Прилад володіє більш високою чутливістю в порівнянні з традиційними тестами-смужками, а отже, гарантує більш точний результат.



Щоб визначити, чи вагітні ви, вам достатньо капнути краплю сечі на спеціальний датчик і підключити гаджет до USB-порту. Спеціальна комп’ютерна програма виконає спектографічний аналіз і визначить рівень вмісту в сечі певних гормонів. Після цього на дисплеї з’явиться результат: перекреслена мордочка – вагітності немає, одна щаслива пика – вагітність є, кілька дитячих личок – є ймовірність, що у вас будуть близнюки. Крім того, гаджет покаже дані про те, чи сприятливий зараз ваше стан для зачаття. Зручно, швидко і точно!