Налий, Водолій! Алкогольний гороскоп для всіх знаків зодіаку

Звичайно, алкоголь шкідливий, особливо у великих кількостях - це безумовна істина. Але якщо все-таки потрапив на вечірку і всі випивають (хтось більше, хтось менше), не зайвим буде з'ясувати, хто оточуючі тебе люди за гороскопом. І тоді, як запевнюють астрологи, стане зрозуміло, що від кожного можна очікувати.

Овен

Він здатний споїти кого завгодно. Навіть непитущого і хворого. Цю зустріч ви будете згадувати довго. Або з жахом, чи з захопленням, тому що нудно точно не буде!

Ось начебто сіли за стіл з нормальною людиною, тобто з Овном, - а потім у нього наче біс авантюризму вселився. Причому в різного роду авантюри він втравить в першу чергу вас. Це ви будете перепливати фонтан, брати на абордаж місцевий зоопарк і тягати з магазину нижню білизна 60-го розміру. А він складе компанію.


Телець

Телець і в звичайному житті здатний на яскраві, але не сильно логічні вчинки, а під дією хмільних парів у нього і зовсім зникають всі гальма і упередження. Телець згадує, що в душі він бик. Ну а які перед ним можуть виникнути перешкоди? Правильно, ніяких!

Він мчить вперед до своєї мети, роздуваючи ніздрі. Не стійте на її шляху, не сперечайтесь, інакше Телець зовсім втратить над собою контроль. Саме тому Тельці частенько виявляються у відділенні поліції або ж з побитим “фасадом”.


Близнюки

Близнюки - віртуози застілля. П’ють самозабутньо. Завжди з іскрометними тостами і жартами-примовками. Випивши, Близнюки стають такими “своїми хлопцями”. Готові на будь-які пригоди, на будь-які знайомства і на будь-які жертви. Ділити з ними компанію в цей момент дуже цікаво.

До речі, у Близнюків завжди буває алкогольна заначка. До неї вони час від часу люблять прикладатися для поліпшення настрою. Та, незважаючи на це, алкоголіки з числа представників цього знака зустрічаються рідко. Пити на самоті їм нецікаво.


Рак

У цього знака стосунки з алкоголем складаються, що називається, по спадковості. Батьки перехиляли чарочку за обідом? Значить, і наш герой теж буде трапезувати з келихом вина. І, повірте, він отримає від процесу максимум задоволення.

Якщо ж у родині було табу на вживання спиртного, то і Рак зможе без нього обійтися. А взагалі, саме коли Рак напивається, вилазить назовні вся його сутність. Хочете дізнатися його справжній характер? Налийте йому!


Лев

Лев знає толк в спиртному. Але йому в процесі найважливіший антураж. Головне, щоб все було парадно обставлено. Цідити теплу горілку з мильниці десь у підворітті? Ні, точно не стане. А ось за вишукано накритим столом може напитися до нестями.

Леви люблять колекціонувати елітний алкоголь. Роками можуть збирати його, а потім, будучи добряче напідпитку, спустошать особистий бар. Звичайно, на ранок і не згадають, що спочатку пили - «Хеннесі» або «Шато Лафіт» врожаю 1900 року.


Діва

Представники цього знака зодіаку, як правило, великі ревнителі здорового способу життя. І щоб вони звернули з цього шляху, потрібно щось видатне. Наприклад, який-небудь екзотичний напій, вживання якого пов’язане з певним ритуалом. А ще Діви - естети. Особливе задоволення їм доставляють коктейлі. Як наслідок на ранок Діва може зробити вигляд, що мало що пам’ятає. Гріх не скористатися.


Терези

У нетверезому вигляді головний недолік (а може і перевага) Терез - все зважувати і аналізувати - відходить на другий план. Вони починають завзято радіти життю. Стають добрими, сентиментальними. «Пташку шкода!» - це про них. Випивати воліють в компанії.

А ось, до речі, про відношення водолій і терези, їх емоційну сумісність дізнайтесь на сайті “Гороскопи для всіх”


Скорпіон

П’яний Скорпіон веде себе не гірше Штірліца. Все запам’ятовує і записує собі на жорсткий диск в мозку. Так що безглуздо ставити йому питання: звідки ти це про мене знаєш? Від верблюда!

Ведіть з ним себе відповідно. Здати вас, звичайно, Скорпіон не здасть, але кровиночки неабияк поп’є з таким же задоволенням, як напередодні з вами глушив коньяк. Від жартів типу «а пам’ятаєш, як ти...» ви не позбудетеся ще багато місяців.


Стрілець

У цього знака ставлення до алкоголю або ніжне, або глибоко негативне. Біле або чорне. Точніше, біле або червоне. Серед Стрільців нерідко зустрічаються алкогольнозалежні люди. У нетверезому вигляді починають тривалий сеанс копатися в собі. Як наслідок ви можете виявитися жилеткою для його п’яних сліз. А це серйозне випробування!


Козеріг

Як правило, в більшості своїй Козероги не великі любителі узливань. Якщо на вечірці ви бачите когось сидів весь вечір з келихом вина, до ворожки не ходи - це Козеріг. Алкоголь піднімає їм настрій, допомагає налагодити зв’язок з протилежною статтю. У звичайному житті замкнуті, Козероги починають фонтанувати іскрометними жартами-примовками.


Водолій

У Водоліїв з другою чаркою горілки прокидається потужне творче начало. Він може взятися за написання картини або ж за писання віршів. Декламувати їх буде всім оточуючим. При цьому не важливо, де знаходиться новоспечений автор - у друга на кухні або ж на мосту в центрі міста. І не важливо, що вірші примітивні, а картини в стилі наївного живопису.


Риби

Більше, ніж будь-які знаки, схильні до залежності від спиртного. Правда, це не обов’язково алкаші, п’ють огірковий лосьйон вранці. Вони воліють кожен вечір закінчувати чарчиною або келишком. Одним або кількома. Найчастіше за Рибам і не видно їх нетверезості. А вона є. Вони можуть випивати в компанії з іншими знаками і довше всіх здаватися тверезими. Містика, одним словом.