Модні тенденції манікюру влітку 2016

Спекотний сезон 2016 року дає червоне світло найяскравішим манікюрним фантазіям. Довжина нігтів в цьому сезоні може бути будь-якою: якщо вам подобаються не дуже довгі нігті, ви будете в тренді, якщо ж ви любителька довгих еротикостимулюючих нігтів – ви просто на піку популярності!

Модним жінкам, в першу чергу, пропонуєтья звернути увагу на матово-глянцевий дизайн. Гра на контрасті - завжди одна з найбільш виграшних в стилі. Тренд сезону - поєднання матового і глянцевого лаку одного і того ж кольору в манікюрному дизайні.

Цього літа можна сміливо експериментувати - чим яскравіший колір, тим краще. Наймодніші - червоний, синій, фіолетовий і рожевий. Можна покрити кілька нігтів глянцевим лаком, а решта - матовим або ж розділити візуально нігтьову пластину на дві асиметричні частини і низ покрити лаком блискучим, а верх - матовим. Кордон між шарами краще прикрасити стразами. А якщо природа вас не наділила красивими довгими нігтями, раджу тут ознайомитись з послугою нарощування нігтів.

Дуже модний фактурний манікюр. Будь-який дизайн манікюру, який створює на нігтях об”єм, і неважливо, чи використовуються найдрібніші кульки, пісок, лаки з шиммерами, блискітками, тощо. І чим більше фактурності буде на нігтях у дами – тим краще.



Такий манікюр добре підходять власницям тонких нігтів, так як створює додатковий об’єм і маскує нерівності. До речі, такий вид манікюру – один з найкращих для поїздок у відпустку, в силу своєї щільної структури він тримається кілька тижнів навіть при контакті з піском і морською водою.

Тренд сезону – двоколірний манікюр. Місячний манікюр з лункою яскравого відтінку краще вибирати з прозорою смужкою, яка буде відокремлювати лунку від основного покриття нігтя. Якщо хочеться додати блиску манікюру, можна прикрасити один або кілька нігтів сяючими стразами. А взагалі, чим яскравіші «усмішки» на нігтях – тим краще в цьому сезоні!



Багато жінок влітку обожнюють фруктовий манікюр. До пляжних сарафанів, суконь та купальників, безумовно, підійде будь-яскравий фруктовий дизайн манікюру. Найтоповіші у літньому сезоні – зображення лайма, кавуна або полуниці. До речі, фрукти можуть бути не тільки зображені на нігтях за допомогою лаку, але і приклеєні як аплікація – що створить 3D ефект вашого манікюру.